Από το 2010 και για 8ο συνεχόμενο καλοκαίρι, το ikariamag.gr μοιράζεται μαζί σας τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία στις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας.

Για 7ο συνεχόμενο καλοκαίρι, το ikariamag.gr μοιράζεται μαζί σας τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία στις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας. Φέτος, για 4η χρονιά, ζητήσαμε και τις δικές σας προτάσεις και τις συμπεριλάβαμε! Απολαύστε καριώτικα:

Για 6ο συνεχόμενο καλοκαίρι, το ikariamag.gr μοιράζεται μαζί σας τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία στις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας. Φέτος, για 3η χρονιά, ζητήσαμε και τις δικές σας προτάσεις και τις συμπεριλάβαμε! Απολαύστε καριώτικα:

Για 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι, το ikariamag.gr δημοσιεύει τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μαζί σας μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία στις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας. Φέτος, για 2η χρονιά, ζητήσαμε και τις δικές σας προτάσεις και τις συμπεριλάβαμε! Απολαύστε καριώτικα:

Για 4ο συνεχόμενο καλοκαίρι, το ikariamag.gr δημοσιεύει τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μαζί σας μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία και για να σας μείνουν οι ημέρες των διακοπών σας αξέχαστες.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, το ikariamag.gr έχει καθιερώσει και δημοσιεύει τον απόλυτο «οδηγό επιβίωσης» για τις διακοπές σας στην Ικαρία. Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων προτείνουν, συμβουλεύουν, βάζουν ιδέες και μοιράζονται μαζί σας μικρά μυστικά για να γνωρίσετε την όμορφη Ικαρία και για να σας μείνουν οι ημέρες των διακοπών σας αξέχαστες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή! Και το ikariamag, όπως και πέρσι, σας προτείνει τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωή σας! Στην Ικαριά φυσικά! Τάσεις, προτάσεις, συμβουλές & ιδέες! ΣΥΝ ένα βίντεο… έκπληξη!

25/07/2010 - 15:04καλοκαιράκι...

Οι συντάκτες των ελεύθερων πτήσεων του ikariamag σάς αποχαιρετούν, δίνοντας σε σας (και τον εαυτό τους) σκόρπιες συμβουλές επιβίωσης για ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Ικαρία! Ακολουθεί και λίστα των πανηγυριών σε Ικαρία και Φούρνους για το υπόλοιπο του 2010.

ikariastore banner