Tshirt “Νήσος Ικαρία» & βιβλία «ελεύθερες πτήσεις»: Πού θα μας συναντήσεις αυτό το καλοκαίρι στην Ικαρία

Φέτος θα σου κρατάμε συντροφικά και όλο τον Αύγουστο. Τόσο διαδικτυακά. Όσο και από κοντά. Στην Ικαρία έχει πολλούς τρόπους να μας "συναντήσεις". Εκτός από την οθόνη του κινητού σου όσο αράζεις στην παραλία και μπαίνεις στο ikariamag.gr, μπορείς ακόμα να μας βρεις με 2 ακόμα τρόπους. Ο 1ο είναι να έρθεις στο πάρτι γενεθλίων μας και την παρουσίαση του νέου μας βιβλίου "Στις Εποχές της Ικαρίας".

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά, θα γίνει στις 11 Αυγούστου στην υπέροχη γιορτή του Δεντρόσπιτου στον Χριστό Ραχών.

 

Αλλά πέρα από αυτό πάρτι μας, τα 4 βιβλία των ελεύθερων πτήσεων σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου αυτό το καλοκαίρι, να χαθείς στις σελίδες τους και να ταξιδέψεις στις ιστορίες τους. Με πιο πρόσφατο, "στις Εποχές της Ικαρίας", και να ακολουθούν το "Ένα Βιβλίο Νησί" αλλά και οι ελεύθερες πτήσεις 1 και 2, οι εκδόσεις μας σου υπόσχονται να σου γνωρίσουν μια διαφορετική πλευρά του νησιού, τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν.

Και φυσικά, υπάρχει και το πρόσφατο t-shirt μας, ΝΗΣΟΣ ΙΚΑΡΙΑ: Ο βραβευμένος Ικαριώτης Designer, Μενέλαος Μανώλης (Gtonic) σχεδίασε ένα tshirt που θα πηγαίνει πολύ με τα μαυρισμένα μας κορμιά, θα μας πηγαίνει πολύ... στη ΝΗΣΟ ΙΚΑΡΙΑ! Ένα σκίτσο σχεδιασμένο ελεύθερα με πενάκι αποτύπωσε το νησί αφαιρετικά και παιχνιδιάρικα, δίνοντας μια αίσθηση χειροποίητου αλλά και ελευθερίας στη γνώριμη μορφή της Ικαρίας. Οι χειρόγραφες γραμματοσειρές και τα στοιχεία του χάρτη, δίνουν στην τελική εικόνα ένα χαλαρό τόνο, ταυτόχρονα όμως και στυλάτο μένοντας πιστά στην σύγχρονη αγαπημένη αισθητική του ikariamag.gr

Στην Ικαρία θα τα βρεις:
ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ: Βιβλιοπωλείο "Ανεφάντης" στον πεζόδρομο
ΡΑΧΕΣ: Στο βιβλιοπωλείο - Πρακτορείο τύπου Κούβδου στο Χριστό.
ΕΥΔΗΛΟΣ: Στο βιβλιοπωλείο "Νέα Σελίδα" και στην υπαίθρια έκθεση βιβλίου στο λιμάνι.
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ: Στην υπαίθρια έκθεση βιβλίου.

Και φυσικά, στα βιβλιοπωλεία όλης της Ικαρίας θα βρεις και την ειδική έκδοση μας: ΙΚΑΡΙΑ & ΦΟΥΡΝΟΙ: Μια εξερεύνηση, της Αλεξίας Παλαιστή. Ανοίγοντας το βήμα για να φτάσεις στα πιο απομονωμένα σημεία των νησιών, χάνεσαι μέσα σε ανήλιαγα αρχαία δάση, διασχίζεις ορμητικούς λουλουδιασμένους ποταμούς, βουτάς μέσα σε χρυσαφένιες παραλίες, διψάς μέσα στην πέτρα και τη σκόνη, ξαποσταίνεις σε καταπράσινα προστατευτικά δέντρα. Μέσα σ’ αυτόν τον ταξιδιωτικό οδηγό θα βρεις τον τρόπο να φτάσεις στα πιο κρυφά σημεία της Ικαρίας και των Φούρνων, θα γνωρίσεις ηλιοκαμένους ανθρώπους που κατέχουν το μυστικό της μακροζωίας και θα ανακαλύψεις γιατί ο Ίκαρος διάλεξε να πέσει ακριβώς εκεί.. Μη φοβάσαι ταξιδευτή, είναι απλά μια εξερεύνηση σε παραδεισένια νησιά!

Ένα πολύτιμος οδηγός για τους επισκέπτες της Ικαρίας αλλά κι ένα απολαυστικό για Ικαριώτες & Φουρνιώτες εγχειρίδιο γνωριμίας  με τα 2 νησιά τους!

Αυτό το καλοκαίρι, διάβασέ μας διαδικτυακά και στο χαρτί! Φόρεσε μας! Απόκτησε τα φτερά μας και δώσε μας ακόμα περισσότερη χαρά και ώθηση για να συνεχίσουμε!

ikariamag.gr

ikariastore banner