Επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες και λόγω της αυξημένης κίνησης, από πλευράς των επισκεπτών ή των ντόπιων, παρουσιάζεται η ανάγκη ο πολίτης να προμηθεύεται τρόφιμα την Κυριακή όπου κανένα σούπερ- μάρκετ και κανένα παντοπωλείο δεν ανοίγει, να υπάρξει μια συνεννόηση μέσω του Εμπορικού Συλλόγου με τους ιδιοκτήτες εμπορικών ή σούπερ-μάρκετ, ένα κατάστημα να ανοίγει την Κυριακή προς εξυπηρέτηση του κόσμου.

Αγαπητοί συμπατριώτες, ο εμπορικός σύλλογος Αγίου Κηρύκου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τις μέρες των εορτών συλλέγει τρόφιμα που εσείς προσφέρετε και τα χαρίζει σε οικογένειες που εκτιμούμε ότι τα έχουν ανάγκη.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως κι εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τον αποκλεισμό του λιμένα Αγ.Κηρύκου από τα νέα δρομολόγια της HSW από Πειραιά προς Καβάλα.

ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 31/12/2013, ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του καθώς και στα μέλη του υπό ίδρυση συλ- λόγου Τριτέκνων ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, κατόπιν αιτήματός μας και παρά τις οικονομικές δυσκολίες των μελών του, προσφέρει στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες εκπτώσεις όπως αυτές αναγράφον-ται στο συνημμένο πίνακα.

ikariastore banner