Άναψαν... τα Μουσικά Τζάκια της Ικαρίας και το 2018

Η μεγάλη παρέα της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας, σταθερή στο χειμωνιάτικο μουσικό της ραντεβού με μουσικούς από την Ικαρία και όλη την Ελλάδα διοργανώνει τη δεύτερη χειμερινή μουσική συνάντηση στην περιοχή των Ραχών το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 17-18-19 Φλεβάρη.

Οι δάσκαλοι που φέτος μας τιμούν με την παρουσία τους και τις διδαχές τους είναι ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Ευγένιος Βούλγαρης στο ούτι,ο Μανούσος Κλαπάκης στα κρουστά, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί, ο Νίκος Πάτας και η Ελένη Δρόσου στους παραδοσιακούς χορούς και ο Γιώργος Φουντούκος στην κιθάρα.

Τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στα τζάκια των σπιτιών που θα μας ανοίξουν τις πόρτες τους και όλοι οι δάσκαλοι μαζί θα καταλήξουν σε μια συναυλία την Κυριακή 18 Φλεβάρη στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Χριστού Ραχών. Το Σάββατο 17 Φλεβάρη ο Ευγένιος Βούλγαρης θα μιλήσει για την Παραδοσιακή και Ανατολίτικη μουσική στον ίδιο χώρο του Χριστού Ραχών.

Μουσική, χορός και τραγούδι λοιπόν παρέα με τη θαλπωρή της φωτιάς και τους ανθρώπους που θα αγκαλιάσουν τα μουσικά τζάκια της χειμωνιάτικης Ικαρίας.

Σάββατο 17 Φλεβάρη
20:30 Αίθουσα Χριστού Ραχών / Ελεύθερη είσοδος
Διάλεξη για την παραδοσιακή και ανατολίτικη μουσική από τον Ευγένιο Βούλγαρη       

Κυριακή 18 Φλεβάρη
21:30 Αίθουσα Χριστού Ραχών / Είσοδος 5 ευρώ
Ευγένιος Βούλγαρης-Μανούσος Κλαπάκης / Ανατολίτικη και παραδοσιακή μουσική
Μανώλης Πάππος- Γιώργος Φουντούκος-Φώτης Σιώτας-Ιουλία Καραπατάκη / Ρεμπέτικα, λαικά, έντεχνα

Περισσότερες πληροφορίες στο musicalyards.gr και στο FB: Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας

Μαρίνα Λαγού για το ikariamag.gr

ikariastore banner