Η παρέα του IkariaDance Project αντάμωσε και φέτος στον Αρμενιστή Ικαρίας στις 23 – 31.8.2015 και συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα χορού και πολιτισμού. Το Project στήριξαν οι εκπαιδευτές ελληνικού χορού Χρήστος Θεολόγος (για τους χορούς της Μ. Ασίας), Χριστιάνα Κατσαρού (χοροί της Ικαρίας), Ευθύμιος Ευαγγέλου (Χοροί της Σάμου) και Γιάννης Πλαγιωτάκης - Νίκος Κουφάκης (χοροί της Κρήτης).

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στη μουσικοχορευτική παράδοση της Σάμου.

Ο Πανικάριος σύλλογος "Άρτεμις Ταυροπόλος" βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους της Ικαριακής παροικίας της Αθήνας, στο 4ο Agro Quality Festival στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων (17-19 Μαΐου).

Στο πανηγύρι του Χριστού.
-Χορεύουμε;
-Μπα, δεν έχω όρεξη τώρα…

«Πού θα πάμε συμπεθέρα στο γιαλό για στον Αθέρα...Στο γιαλό θε να βραχούμε, στο βουνό θε να χαθούμε...»... Και χάθηκαν όντως μες στις μουσικές, τους χορούς και τα καριώτικα γλέντια οι 50 συμμετέχοντες της 8ης συνάντησης του IkariaDance Project στην Ικαρία (Ιούλιος 2012, Cavos Bay Hotel, Αρμενιστής).

ikariastore banner