Πρόσκληση για Υγεία

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου υπεγράφη η πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο τομέα υποδομές υγείας, με προϋπολογισμό 34.006.378 ευρώ. Ειδικότερα για την υποβολή προτάσεων που περιλαμβάνουν, επέκταση, ανάπτυξη, αναβάθμιση υποδομών στην Δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας. Δημιουργία, αναβάθμιση και ανάπτυξη υποδομών της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αναβάθμιση υποδομών, προμήθεια εξοπλισμού φορέων παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας.

Η έναρξη υποβολής των προτάσεων ξεκινά στις 21 Ιουλίου 2010, ενώ η πρόσκληση απευθύνεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη 2η Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου, στη ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε, στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στους λοιπούς φορείς εποπτευόμενους από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στο ΕΚΑΒ και στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου δήλωσε ότι: «Προχωράμε σε σημαντικά έργα για την υγεία. Η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας βρίσκεται μέσα στις πρώτες μας προτεραιότητες. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που θα κατασκευαστούν, η αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών, καθώς και η προμήθεια υπερσύχρονου εξοπλισμού, θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών στα νησιά μας».

ikariastore banner