Παιδική χαρά Αγίου Κηρύκου

Ο Δήμος Αγίου Κηρύκου κάνει γνωστό στους Δημότες του ότι βρίσκονται σε εξέλιξη  οι εργασίες επισκευής του χώρου της Δημοτικής Παιδικής χαράς στο λιμάνι της πόλης:

«Η συγκεκριμένη Παιδική χαρά κατασκευάσθηκε πριν τέσσερα χρονιά  από πόρους του Δήμου χωρίς καμιά συμβολή από το Λιμενικό Ταμείο όπως πιστεύουμε ότι θα έπρεπε αφού ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται σε χώρο ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου . Το συνολικό κόστος της διαμόρφωσης του χώρου και του εξοπλισμού έφτασε τότε στις 80.000,00€ που προέρχονταν από αμιγώς Δημοτικούς πόρους, που για πρώτη φορά διατέθηκαν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μικρών συνδημοτών μας.

Οι  συνεχείς εκκλήσεις σε όλους τους χρηστές για διατήρηση του χώρου σε πολιτισμένο επίπεδο, δυστυχώς δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα προβλήματα που σήμερα παρουσιάζει ο χώρος.            

Η προσπάθεια επισκευής της παιδικής Χαράς βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Νοέμβριο του 2009 όταν παρθήκαν στο Δ.Σ οι σχετικές αποφάσεις , οι οποίες όμως λόγω ανεξήγητων – κατά την άποψη μας – ενστάσεων από την διεύθυνση τοπικής αυτοδιοίκησης νομού Σάμου της περιφερείας Βορείου Αιγαίου δεν μπόρεσαν να εκτελεστούν νωρίτερα. 

Αυτές της ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες περίφραξης και εντός του Μαΐου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης των σπασμένων οργάνων και αντικατάστασης του τάπητα ασφαλείας, το συνολικό κόστος των επισκευών θα φτάσει της 25.000,00€ .

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ο χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό, ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε να μην παραβιάζονται οι πόρτες της Παιδικής χαράς.»

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr