Ικαριακή Ραδιοφωνία. Ένας χρόνος λειτουργίας.

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες, η Ικαριακή Ραδιοφωνία, η οποία εκπέμπει, για την ώρα, μόνο μέσω του Internet (www.ikariaki.gr).

Η δημιουργία του σταθμού δεν είναι πρόσφατη. Ξεκίνησε το 1989, όπου όμως μετά από συνεχείς αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανέστειλε τελικά την δραστηριότητά της το 1996.

Το 2009, έπειτα από 13 χρόνια απουσίας, μια ομάδα συμπατριωτών μας,  με διάθεση για εθελοντική προσφορά, αποφάσισε να ξαναστήσει τον σταθμό και να ζωντανέψει το σήμα του.

Κύριο μέλημά τους είναι να στηθεί και πάλι πομπός στον Αθέρα, ώστε να ακουστεί η φωνή της Ικαριακής στα ραδιόφωνα των συμπατριωτών μας.

Σκοπός τους είναι η παρουσία ενός σοβαρού ενημερωτικού – ψυχαγωγικού ικαριώτικου ραδιοφώνου,  με χαρακτήρα ελεύθερο, υπεύθυνο και ακομμάτιστο. 

Εμείς, από την πλευρά μας, τους ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα υποστήριξη τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο εγχείρημά τους. Η πολυφωνία, οι φωνές σύνθεσης και προβληματισμού με σοβαρότητα και ψυχραιμία, είναι ζητούμενο στην εποχή μας και σε κάθε περίπτωση είναι παράγοντας που βοηθά το νησί που όλοι αγαπάμε, να προοδεύσει και να πάει μπροστά.

ikariamag

ikariastore banner