Εξυπηρέτηση κατοίκων Ικαρίας από ΔΕΗ

Σε επιστολή που έστειλε ο Διευθυντής Κλάδου Νησιών της ΔΕΗ, κ. Κουλόπουλος, απαντώντας σε σχετική (3/3/10) του Νομαρχιακού Συμβούλου, κ. Παμφίλη σχετικά με την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ικαρίας, ο κ. Κουλόπουλος, πέρα από την γενικότερη βελτίωση στα θέματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και τον γενικότερο σχεδιασμό και λειτουργία της Επιχείρησης, αναφέρει ειδικότερα για την Ικαρία πως οι κάτοικοι της μπορούν πλέον να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους χωρίς κανένα περιορισμό στα γραφεία των ΕΛΤΑ και στις συνεργαζόμενες τράπεζες στην Ικαρία, Αγροτική, Εθνική και Alpha Bank τράπεζες, που τους παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες, όπως και η ΔΕΗ.

Επιπλέον, στο Κατάστημα ΕΛΤΑ που βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκο και στην Αγροτική Τράπεζα έχει εξασφαλιστεί η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών και μετά τη λήξη τους. Ειδικότερα στα ΕΛΤΑ, οι λογαριασμοί εξοφλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πελάτες. 

Επίσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου συνεργαζόμενων ιδιωτών εισπρακτόρων λογαριασμών ρεύματος, μέσω δικτύου ηλεκτρονικών εισπράξεων εταιρείας. 

Για όλα τα λοιπά εμπορικά τους θέματα οι πελάτες στην Ικαρία μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά τηλεφωνικά, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν και χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Επιπρόσθετα επισημαίνει και το σημαντικό θέμα της έλλειψης  εταιρείας παροχής υπηρεσιών χρηματαποστολής στο νησί, που καθιστά για λόγους ασφαλείας επιτακτική πλέον την ανάγκη εφαρμογής των νέων μεθόδων εξυπηρέτησης, οι οποίες ούτως ή άλλως βελτιώνουν παρά δημιουργούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Τέλος σημειώνει ότι, η οργάνωση των περιφερειακών κλιμακίων της ΔΕΗ Α.Ε. και η βέλτιστη αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού της αποτελεί αντικείμενο συνεχούς μελέτης των αρμοδίων Υπηρεσιών της, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου σε κάθε γεωγραφικό χώρο με βάση τις συνθήκες που διαμορφώνονται κάθε φορά, σε συνδυασμό με τη συγκράτηση του κόστους εκμετάλλευσης σε αποδεκτά επίπεδα.

ikariastore banner