Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου της Σάμου, διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή του Καρκιναγρίου στην Ικαρία.

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την κλοπή πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού από ένα σπίτι στους Φούρνους Ικαρίας, η έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αγίου Κηρύκου οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Όμως, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν.

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (22-10-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Ικαρία, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, υπόθεση ανθρωποκτονίας 49χρονου ημεδαπού.

Μία 82χρονη συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Ικαρίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου, με την κατηγορία της κλοπής.

Το ξημέρωμα της Κυριακής συνέβη ένα περίεργο τροχαίο. Στον παραλιακό δρόμο, 150 μ. από το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, ένας νεαρός έπεσε με το δίκυκλό του και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. Επέμενε ότι συνάντησε ένα εμπόδιο αλλά, αρχικώς, δε δόθηκε βαρύτητα στα λεγόμενά του εξαιτίας του σοκ που ενδεχομένως είχε υποστεί.

Την Τετάρτη 22 Μαϊου στις 7.20 το βράδυ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στον Αγ. Κήρυκο δέχτηκε τηλεφώνημα από τουρίστρια Γερμανίδα υπήκοο ότι ο άντρας της, ετών 68, ξεκίνησε πεζοπορία από Καραβόσταμο για Καψαλινό Κάστρο αλλά έχει χάσει τον προσανατολισμό του και δεν έχει επιστρέψει.

Εξιχνιάσθηκε, προχθές το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κυρήκου Ικαρίας, η υπόθεση κλοπής σε οικία 48χρονης, στην περιοχή του Αγίου Κυρήκου από την οποία είχαν κλέψει χρυσά κοσμήματα αξίας 19.000 ευρώ κατά δήλωση της παθούσης.

Χθες (14-05-2012) το βράδυ στον Εύδηλο Ικαρίας Σάμου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, εντόπισαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, φυτεία με 33 δενδρύλλια κάνναβης (χασίς) ύψους από 0,55 μ. έως 1,5 μ.

Ένα πρωτόγνωρο, σε τέτοιο βαθμό, φαινόμενο έρχεται να ταράξει την κοινωνία της Ικαρίας και να θορυβήσει τους Ικαριώτες στο νησί αλλά και στην παροικία.

ikariastore banner