Οι ελεύθερες πτήσεις πάνε για βουτιές στην Ικαρία

Άλλη μια σεζόν τελείωσε!  Η έκτη για τις ελεύθερες πτήσεις, τη δημοφιλή στήλη του ikariamag όπου σάς κρατά συντροφιά με κείμενα από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Για άλλη μία περίοδο, καθημερινά, βρισκόμαστε κοντά σας με άρθρα κάθε είδους και από ποικίλες ελεύθερες πένες: Πτήσεις Επικαιρότητας για το νησί, τη χώρα, τον κόσμο, απόψεις και παρεμβάσεις για το σήμερα της ικαρίας, πτήσεις ιστορικές, λαογραφικές, περιστατικά και μνήμες. Και φυσικά, με τις Καριώτικες Ιστορίες! Σημαντική η συμβουλή σας και φέτος στις φιλοξενούμενες πένες μας. Και φυσικά δε μπορούμε να ξεχάσουμε και τη νέα μας θεματική, που συνεχίζεται: Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης στην Ικαρία.

Ξεχωριστή στιγμή για εμάς ήταν και η παρουσίαση των ελεύθερων πτήσεων τον προηγούμενο Δεκέμβρη στο artεις; fest στην Αθήνα. Όπως και η έκδοση του νέου μας βιβλίου "Ικαρία & Φούρνοι: Μια εξερεύνηση", το οποίο παρουσιάζουμε στις 4 Αυγούστου στις Ράχες και σας περιμένουμε όλους!

Αν θέλετε να μας έχετε κοντά σας και στη διάρκεια των διακοπών, όπου και αν βρίσκεστε, προμηθευτείτε τα βιβλία των ελεύθερων πτήσεων από κάποιο από τα καταστήματα της Ικαρίας!

Για την ώρα, σας, με τον καλοκαιρινό οδηγό επιβίωσης για την Ικαρία του 2016.

Ελπίζουμε να σας κάναμε καλή παρέα, τα πετούμενα μας, τα οποία και φέτος αυξήθηκαν στον αριθμό, προσπάθησαν να καταθέσουν τις σκέψεις τους, τις απόψεις, τις μνήμες και την φαντασία τους, όπως κάνουν άλλωστε από τον Μάρτιο του 2010 δημιουργώντας έτσι μια νέα ικαριακή πολυφωνική κοινότητα σκέψης που ξεκινά από το διαδίκτυο, περνά στο χαρτί και μοιράζεται σε όλο τον κόσμο.

Ας ξεκουράσουμε  λοιπόν τα φτερά μας και ας δώσουμε ραντεβού για το φθινόπωρο!

Να είστε καλά και σας ευχαριστούμε πολύ!

ελεύθερες πτήσεις | ikariamag.gr