Οι ελεύθερες πτήσεις… πάνε παραλία! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Και μπορεί το ikariamag να συνεχίζει απτόητο, όμως τα πετούμενα του, όπως κάθε χρόνο, πρέπει να ξεκουραστούν, να πάρουν δυνάμεις, να γεμίσουν εικόνες, ήχους, λόγια, σκέψεις, φιλιά, αγάπη και αφορμές έμπνευσης!

Πώς πέρασε και αυτή η σεζόν! Καθημερινά ήμασταν κοντά σας με τις σκέψεις, μνήμες, απόψεις, προτάσεις μας… από, για και με αφορμή την Ικαριά! Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε καλή συντροφιά.

Φέτος, εγκαινιάσαμε και τις θεματικές πτήσεις που βρήκαν την ζεστή σας ανταπόκριση. Από την Εβδομάδα Αντιμιζέριας, στον Φάκελο Καριωτίνα και από την Πρώτη Μνήμη Ικαρίας στα 100 χρόνια!

Ένας ακόμα λόγος για να χαιρόμαστε είναι ότι η παρέα των συντακτών των ελεύθερων πτήσεων μεγάλωσε. Και επειδή για μας δεν μετριούνται ποσοτικά τα πράγματα, μεγάλωσε σε απόψεις, στυλ, ανησυχίες. Τα «πετούμενα» -άτομα εντελώς ετερόκλητα- πια γνωρίζονται μεταξύ τους, βρίσκονται, τα λένε και όλοι μαζί προχωράμε για όσο πάει…!

Όμως μεγάλωσε και η δική σας ενεργή συμμετοχή στις φιλοξενούμενες πένες.

Συνεχίζουμε λοιπόν να πετάμε, πάντα ελεύθερα και πάντα με τα δικά μας φτερά, μακριά από κακόγουστες απομιμήσεις και λαϊκισμούς.

Θα μας βρείτε στις παραλίες τις Νικαριάς να δροσίζουμε τα φτερά μας και στις 13 Αυγούστου στο πάρτι του ikariamag για τη νέα του έκδοση Terra Ikaria.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ελεύθερες πτήσεις... από, για και με αφορμή την Ικαριά!

 

ikariastore banner