(ΒΙΝΤΕΟ:) η Νικαριά μου… στο Πέραμα!

Η καταιγίδα που ξέσπασε σε όλη την Αττική κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Δευτέρας (10/10) σίγουρα εμπόδισε πάρα πολλούς από το να παρευρεθούν στην παρουσίαση του «Νικαριά μου» στο Πέραμα.  Όσοι όμως το κατάφεραν, έζησαν μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη Ικαρία.

Στην αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος προβλήθηκαν σκηνές από την ταινία σχετικές με την «Αλλαξιά» και το «Μνημόσυνο», μίλησαν για το ντοκιμαντέρ αλλά και την Ικαρία, οι Βαγγέλης Μαρίνης και Βαγγέλης Φάμπας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από τον ίδιο τον Φάμπα και την Ηλέκτρα Παπασιμάκη. Οι διασκευές τους ήταν εξαιρετικές, υψηλής τεχνικής και αισθητικής, ταιριαστές με όσα εμάς προσωπικά μάς κινητοποιούν.

Όσοι όμως χάσατε αυτήν την παρουσίαση, μη στεναχωριέστε. Όπως είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας Σπύρος Τέσκος στην κάμερα του ikariamag, επρόκειτο για την αρχή μόνο ενός κύκλου παρουσιάσεων. Η επόμενη θα γίνει στον Ιανό στις 4 Νοεμβρίου με ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα.

Εν αναμονή λοιπόν της Νικαριάς μου… και στο κέντρο της Αθήνας!

ikariamag| η Ικαρία... αλλιώς!
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Το DVD-Βίβλιο της ταινίας "Νικαριά μου" θα μπορείτε να το παραγγείλετε σε λίγες μέρες και ηλεκτρονικά μέσα από το ikariastore.gr

ikariastore banner