Το «ΝΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ» σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου και DVD

Mετά από την πετυχημένη προβολή του στους κινηματογράφους η ταινία ντοκιμαντέρ του Σπύρου Τέσκου ΝΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ, συνεχίζει την πορεία του με την συλλεκτική έκδοση από τις εκδόσεις CITY SNIPERS, ενός ιδιαίτερα καλαίσθητου βιβλίου που περιέχει και το DVD της ταινίας.

Στο βιβλίο αναλύουν διάφορες πτυχές της ικαριακής νοοτροπίας και του τρόπου ζωής με κείμενα τους οι Μάκης Καβουριάρης, Χριστόδουλος Ξενάκης, Σπύρος Τέσκος . Τα κείμενα όπως και οι υπότιτλοι της ταινίας παρουσιάζονται σε ελληνικά και αγγλικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες και υλικό όπως Φωτογραφίες, Screensavers, Soundtrack κα μπορείτε να πληροφορηθείτε στο επίσημο site της ταινίας, στο www.nikariamou.com.

Το «Νικαριά μου» είναι ένα ντοκιμαντέρ που μέσα από την ζωή και τις ασχολίες κατοίκων του ελληνικού νησιού Ικαρία, προσπαθεί να διερευνήσει τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής και σκέψης, και το πώς διαμορφώθηκε αυτός δια μέσου των αιώνων και πώς αυτός ο τρόπος ζωής υφίσταται ακόμα και σήμερα. Προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους. Αφορμή ένα έθιμο που γίνεται ακόμα στα χωριά της Ικαρίας και που οι ντόπιοι το αποκαλούν Μνημόσυνο και που εκεί εκφράζεται όλο το cultural background των κατοίκων.

Στον Άγιο Κήρυκο θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Στον Εύδηλο στο βιβλιοπωλείου του Σταμούλου και στις Ράχες στο πρακτορείο και το φωτογραφίο του Χ.Μαλαχία. Στην Αττική κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία μέσω των εκδόσεων Χρηστάκη και από αρχές Νοέμβρη θα έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το ikariastore.gr.

ikariastore banner