Τι συμβαίνει όταν ένας Ικαριώτης προσπαθεί να συνεννοηθεί με έναν Κρητικό; Αλλού βαρούν τα όργανα...αλλού χορεύει η νύφη!

Φανταστείτε τα ικαριώτικα να μπερδεύονται με τα κρητικά. Και τα κεφαλλονίτικα με τα θεσσαλιώτικα! Και όλα αυτά… στο Κολωνάκι! Τα προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ τους λόγω διαλέκτου, κουλτούρας, κοινωνικής θέσης, παιδείας και συνηθειών υπόσχονται ανατρεπτικές καταστάσεις και γέλιο μέχρι δακρύων.

Μιλάμε για η νέα παράσταση του Πανικάριου Συλλόγου "Άρτεμις Ταυροπόλος", "Αλλού βαρούν τα όργανα...αλλού χορεύει η νύφη..."! Πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία, η οποία διαδραματίζεται σε ένα μεγαλοαστικό σπίτι μεταξύ 27 και 28 Οκτωβρίου του 1940. Η οικογένεια, που απαρτίζεται από τους γονείς, την μεγάλη ανύπαντρη αδελφή της μητέρας, τρεις κόρες κι ένα γιο, έρχεται αντιμέτωπη με διάφορες αστείες καταστάσεις που προκαλούνται από τις αιφνίδιες ανακοινώσεις των κοριτσιών πως πρόκειται να έρθουν οι γαμπροί να ζητήσουν το χέρι τους μαζί με μια κουστωδία συγγενών. Αυτοί με τη σειρά τους έρχονται από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους Τρίκαλα, Ικαρία, Κεφαλλονιά, ενώ ιδιαίτερο ρόλο θα παίξει η Κρήτη!

Έρχεται 10 & 11 Ιουνίου στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ (Πειραιώς 115, Γκάζι). Την παράσταση συνοδεύει το μουσικό σχήμα  ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ.
Σενάριο: Άνα Ζάχαρη (Αναστασία Δεμερτζή) & Βασίλης Μεσσαριτάκης.
Σκηνοθεσία: Τάσος Αντωνίου & Βασίλης Μεσσαριτάκης
Μουσική-χορευτική-καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Μεσσαριτάκης.

Μη χάσετε στις αρχές Ιουνίου, κλήρωση μιας διπλής πρόσκλησης για την παράσταση, στην FB Σελίδα του ikariamag.gr.

ikariamag.gr

ikariastore banner