ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8

Καλησπέρα σας. Λοιπόν ακούστε,  και βάλτε τα καλά στο μυαλό σας γιατί θα τα πω μόνο μια φορά...

Κινδυνεύουμε! Πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ γιατί τα SPREAD έχουν εκτοξευτεί  σε απαγορευμένα ύψη (442 μονάδες βάσης, σου λέει)  με αποτέλεσμα να πέφτει και το ΧΑ.

Η Ελλάδα εφαρμόζει  την απόφαση της ΕCOFIN και του ΠΣΑ και καλύπτετε  πλήρως από την Ε.Ε. γι’ αυτό και  η FED κατόπιν τούτου δεν θα διανοηθεί να πάψει να δέχεται τα ομόλογα ως εγγύηση για χρηματοδότηση σύμφωνα πάντα με την EUROSTAT. Ενώ οι αποφάσεις για τα επιτόκια από ΕΚΤ θα είναι μάλλον αμετάβλητα σε χαμηλό μάλιστα ρεκόρ του 1%! Τουλάχιστον…

-Μαρία, είναι τρομερό αυτό που λες!
-Το ξέρω Μανώλη, αλλά προέρχεται από έγκυρη πηγή.

Στο γενικότερο πλαίσιο αναμόρφωσης τώρα, και βελτιστοποίησης του λογιστικού χειρισμού των χρηματοοικονομικών προϊόντων, εντάσσεται και η αντικατάσταση του ισχύοντος ΔΛΠ 39, με το ΔΠΧΑ 9, που εκδόθηκε πρόσφατα!

-Το πιστεύεις αυτό Γιάννη;
-Απόλυτα Όλγα. Μεγάλο Πακέτο! Χρεοκοπούμε !

Ο ΖAN ΚΛΩΝΤ  ΓΙΟΥΝΚΕΡ  τώρα, ο γνωστός, εκτιμά ότι η ανάπτυξη στις πλούσιες οικονομίες θα επιβραδυνθεί το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, και σύμφωνα πάντα και με τον ΟΟΣΑ,  ο ΙΑSB εξέδωσε για αυτό το λόγω οδηγία για την εύλογη αξία χρηματοοικονομικών στοιχείων σε αγορές  χωρίς ρευστότητα…

O SIR DAVID TWEEDIE, πρόεδρος του ΟΔΛΠ, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές λέμε, είπε ότι ο πληθωρισμός θα παραμείνει αμετάβλητος για το 2010 για την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη αντίστοιχα. Αντίστοιχα! To είπε και ο ΖΑΚ ΚΛΩΝΤ ΤΡΙΣΕ! Μέχρι και ο ΖΑΚ ΚΛΩΝΤ ΒΑΝΤΑΝ το είπε! Ενώ ο οίκος FITCH εκτιμά ότι θα προχωρήσουμε μέσα στον Μάιο σε PRIVATE PLACEMENT!

- Αλίμονο μας, Νίκο!
- Αλίμονο μας, Έλλη!

Άλλες ειδήσεις: Σκότωσαν ένα 15χρονο παιδί από το Αφγανιστάν.

Καληνύχτα σας!

Μανώλης Μενέλαος
menelaos@ikariamag.gr

Υ.Γ.  Έλα, κλείστην! Δεν τους βαρέθηκες;

Υ.Γ.2.  Μην τους ακούς, και μην τρομάζεις. Άντε να χρεοκοπήσουμε να τελειώνουμε, μπας και καταφέρουμε να αλλάξουμε την ήδη χρεοκοπημένη, άδεια ζωή μας. Μπας και κάνουμε πράξη εκείνη την επιστροφή που συζητάμε συνέχεια ρε.  Την Επιστροφή στο νησί.

ikariastore banner