Η resπira… πήρε μπρος!

Ο Γιώργος Τσιμπίδης είναι ένα από τα βασικά μέλη των ελεύθερων πτήσεων αλλά και του ikariamag. Με το φακό του μας έχει χαρίσει υπέροχες εικόνες (πχ), έχει συνθέσει μοναδικές οπτικοακουστικές ελεύθερες πτήσεις αλλά και έχει καλύψει πολλά γεγονότα για το ikariamagTV. Στους δε τίτλους τέλους των τελευταίων μας βιντεοπαραγωγών, ίσως να έχετε προσέξει ότι μαζί με τις ελεύθερες πτήσεις, βρίσκεται ένα ακόμα όνομα… resπira!

Συμπλέοντας με τη λογική των ελεύθερων πτήσεων, της ίδρυσης και στήριξης δηλαδή, αυτόνομων και δημιουργικών ομάδων που θα αναλάβουν μέσα στην Κρίση, δικές τους παραγωγικές πρωτοβουλίες και προτάσεις, η δημιουργία της ομάδας resπira ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Ο Γιώργος Τσιμπίδης, ο Θοδωρής Σταμπέλος και ο Santiago Mota είναι η ψυχή της ομάδας, έχοντας την πείρα, το ταλέντο αλλά και τον εξοπλισμό για να προσφέρουν… δημιουργικές παραγωγές για εικόνα και βίντεο!

Εχτές το βράδυ η resπira βρέθηκε στα εγκαίνια  του ατελιέ του  εικαστικού Διονύσιου Πρώιου Ραλλάτου στην Αθήνα για να συναντήσει στο πλαίσιο της νέας της παραγωγής “NOART” για τον εικαστικό Πρώιο (σύντομα θα παίξει trailer στο ikariamagTV), τον Tonino Carotone! Ο διάσημος Ισπανός τραγουδοποιός-τραγουδιστής  ήταν παρόν και χάρισε στον κόσμο που παραβρέθηκε, ιδιαίτερες μουσικές στιγμές τραγουδώντας επιτυχίες του.

Ελεύθερες πτήσεις (η όλη εταιρική ομπρέλα του ikariamag) και resπira έχουν πολλά σχέδια και όνειρα για να δημιουργήσουν μαζί διάφορα πράγματα… από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Να είμαστε καλά και βλέπουμε…

Resπira, καλή αρχή!

ikariamag.gr| η Ικαρία... αλλιώς!

Δείτε την ιστοσελίδα της resπira και ακολουθήστε την στο Facebook.

ikariastore banner