Η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Νέα Υόρκη κλείνει με Ικαριώτικο και οι Ικαριώτες στήνουν τον χορό

Η ανακοίνωση της συναυλίας και μόνο, ξεσήκωσε τους Ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες: Στις 5 Μαΐου, ο Σωκράτης Μάλαμας για μία μοναδική συναυλία στο στο Μανχάταν. Φυσικά, αμέσως σήμανε συναγερμός στους εκεί Ικαριώτες και οι παρέες άρχισαν να δίνουν ραντεβού για την ξεχωριστή αυτή βραδιά στη Νέα Υόρκη.

Ο χώρος γέμισε και ο κόσμος απήλαυσε την υπέροχη αυτή συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα να ταξιδεύει το κοινό με τις υπέροχες δημιουργίες και ερμηνείες του.

Όμως η βραδιά δεν είχε ακόμα τελείωσει... Μόλις ο Μάλαμας τραγούδησε το τελευταίο του κομμάτι, το συγκρότημά του έμεινε πίσω και άρχισε να παίζει τον Ικαριώτικο.

Οι Ικαριώτες , μαζί με το υπόλοιπο κοινό, έσπευσαν μπροστά στη σκηνή και άρχισαν να χορεύουν. Κάποιοι μάλιστα ανεβηκαν και πάνω στη σκηνή! «Ήταν μια καταπληκτική στιγμή, ολόκληρη η αίθουσα δεν πίστευε τι ζούσαμε», δήλωσε στο ikariamag.gr φίλος Ικαριώτης της Νέας Υόρκης.

Ίσως να μην είναι μυστήριο γιατί στο τέλος, έπαιξαν ξαφνικά τον Ικαριώτικο. Προφανώς και είχαν ενημερωθεί ή κατάλαβαν πως οι Ικαριώτες είχαν σύσσωμοι κατακλύσει το Concert Space για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους δημιουργό.

Αποχώρησαν χαρούμενοι και γεμάτοι. Είχαν πάρει και μια γεύση Ικαρίας. Μας έστειλαν το υλικό και ήταν ολοφάνερο το ποσο πολύ ευχαριστήθηκαν αυτή τη βραδιά. Ήταν 5 το πρωί (ώρα Αμερικής). Μας καληνύχτησαν χορτάτοι κι έπεσαν για ύπνο! Και ξεσήκωσαν εμάς...! ☺

ikariamag.gr