Ο χρόνος δεν μας βοήθησε να πείσουμε την Κοινωνία. Θα λείψει η φωνή μας, η φωνή της Αντίστασης και της υπεράσπισης των Λαϊκών συμφερόντων από το Κοινοβούλιο. Θα βρεθούμε όμως μαζί σύντομα στις πλατείες και στα πεζοδρόμια, για να αντισταθούμε στα βάρβαρα μέτρα που έρχονται και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας.

«Όλη η Γαλατία έχει πέσει στα χέρια των Ρωμαίων. Όλη; Όχι! Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού της Αρμορικής, χάρη στο μαγικό φίλτρο που παρασκευάζει ο δρυΐδης Πανοραμίξ, και που τους δίνει υπερφυσική δύναμη, συνεχίζουν να αντιστέκονται»… Κάπως έτσι ξεκινούν τα κόμικς του Αστερίξ, τα οποία στην εκλογική τους μεταφορά, θα μπορούσαν να παραλληλιστούν με την περίπτωση της Ικαρίας.

Τελικά δεν είναι και τόσο βαρετά τα πράγματα στις μέρες μας… Δύσκολα μοιάζουν όχι όμως και πληκτικά… η μυστική βοή τους έρχεται από τα πλησιάζοντα γεγονότα!!!

Θέλω να ευχαριστήσω το λαό της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων για τη δημοκρατική του ποιότητα και την πολιτική βαθύνοια που, πέρα από τις ιδιαίτερες κομματικές προτιμήσεις του, κληροδοτεί την αυστηρή ευθύνη:

Δείτε τα αποτελέσματα στο Νομό Σάμου, την Ικαρία, τους Φούρνους, τις Δημοτικές ενότητες και τα εκλογικά κέντρα της Ικαρίας. Από το ikariamag.gr και το Ράδιο Ικαρία 87,6fm

Έχοντας πίσω μας την υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές (Μνημόνιο 3) και βλέποντας μπροστά μας την επιβολή των προαπαιτούμενων και την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων από την κυβέρνηση που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές, μέτρων και νόμων που όπως προβλέπεται θα έχουν ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες, είναι ανάγκη να θυμηθούμε τις βασικές αρχές του προγράμματός μας, αρχές που ως ΑΣΠΙ πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουν καθοριστική σημασία στην κατεύθυνση και στον χαρακτήρα της ψήφου μας.

Τετάρτη (16/9) πρωί μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στα νησιά μας Φανούρη Καρούτσο περιόδευσαν στον Εύδηλο μίλησαν με δεκάδες εργαζόμενους και πολίτες, στους οποίους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα στις εκλογές της Κυριακής να δυναμώσουν το ΚΚΕ.

Οι σύντροφοι της Ικαρίας στα πλαίσια της πολιτικής δουλειάς , της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ, μπροστά στις άρον άρον εκλογές που έστησε η κυβέρνηση για να κλέψει την συγκατάθεση του ρημαγμένου λαού, για τη νέα θηλιά που του περνάει στο λαιμό, προχώρησαν δραστήρια στην ποπαγάνδιση των θέσεων της Συνεργασίας.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σεβαστάκης Δημήτρης, Καρίμαλης Μπάμπης, Μαρκάκης Δημήτρης, ήδη βρίσκονται σε περιοδεία στα νησιά μας. Την Πέμπτη 10-9-2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση στους Φούρνους.

Σας παρουσιάζουμε τους υποψήφιους βουλευτές στο Νομό Σάμου για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Οι υποψήφιοι βουλευτές δεν παίρνουν σταυρό προτίμησης καθώς οι εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα.

Σελίδες

ikariastore banner