Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας – Φούρνων 29/12/14

Το συνεργείο ακόμα και την παραμονή των Χριστουγέννων εργαζόταν επί του Επαρχιακού δικτύου για να κλείσουν οι λακκούβες  εντός του οδοστρώματος για την ασφαλή βατότητα του.

Συνάντηση είχε ο Έπαρχος με τον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη για διάφορα θέματα που αφορούν την Επαρχία όπως το παράρτημα μακροζωίας στην Ικαρία το κέντρο για την μακροζωία στην Σάμο και άλλα ζητήματα που ενδιαφέρεται και από την θέση που κατέχει να βοηθήσει προς τη λύση τους ανά την Επαρχία.

Μετά από παρέμβαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αποκατεστάθη μια αδικία που ταλάνιζε την πρωτεύουσα τον Άγιο Κήρυκο την μη προσέγγιση του πλοίου Μύκονος, έστω ένα δρομολόγιο στο κεντρικό λιμάνι ήταν ένα αίτημα των φορέων στον Έπαρχο για την συγκεκριμένη προσέγγιση. Από χθες το πλοίο Μύκονος προσεγγίζει μια φορά και το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου όπου θα ζητήσουμε την αύξηση των δρομολογίων και στα δύο λιμάνια δίκαια και αντίστοιχα.

Προς το παρόν τα δρομολόγια θα συνεχίσουν από τις 9 Ιανουαρίου έως και την 1η Μαρτίου και θα γίνονται εναλλάξ τα δρομολόγια σε Ευδηλο και Άγιο Κήρυκο.

ikariastore banner