Ειδήσεις από το Επαρχείο Ικαρίας 26/11/14

Επισκέπτεται από σήμερα την Ικαρία το πενταμελές τηλεοπτικό συνεργείο της Ρωσικής τηλεόρασης Russia 1, επισκέφτηκαν τον Έπαρχο όπου σχεδίασαν τις επισκέψεις τους στο νησί, προβολή όλων των περιοχών, θέματα που συνδέονται με την μακροζωία και την προβολή των ιαματικών πηγών.

Το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα ο σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και οι κυρίες θα ετοιμάσουv διάφορους μεζέδες υποδεχόμενοι την Ρωσική αντιπροσωπεία.

Κατόπιν αιτήματος του προέδρου του λιμενικού ταμείου Ικαρίας και Φούρνων Γεωργίου Κρητικού προς τον Έπαρχο ασφαλτοστρώθηκε το κατεστραμμένο τμήμα της ασφάλτου στον Άγιο Κήρυκο μπροστά στα καφενεία που ο χώρος αυτός ανήκει στο λιμενικό ταμείο. Υπήρχε μεγάλη επικινδυνότητα στην διέλευση δικύκλων, αυτοκινήτων και πεζών εδώ και αρκετά χρόνια άμεση ήταν η παρέμβαση του Επαρχείου.

Τοποθετήθηκε μηχάνημα στο νησί της Θύμαινας κατόπιν συνεννόησης του Έπαρχου με την Αντιπεριφέρεια Σάμου και τον Δήμο των Φούρνων, το μηχάνημα ήρθε από την Σάμο για τις ανάγκες αποκατάστασης της βατότητας των οδικών τμημάτων του νησιού της Θύμαινας. Τις εργασίες παρακολουθεί στενά ο Αντιδήμαρχος Φούρνων Καρύδης Δημήτριος ο οποίος και ενημερώνει καθημερινά τον Έπαρχο.  
 

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr