ειδήσεις

ikariamag |
ειδήσεις
Η “Dodekanisos Seaways” ξεκινά δρομολόγια από τα Δωδεκάνησα σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους

Υπεγράφη, μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε προ διμήνου, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου η σύμβαση με την “Dodekanisos Seaways” για τη θαλάσσια σύνδεση της Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων με τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Αγαπητοί συνδημότες, τελευταία μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης λάβαμε και ένα έντυπο σημείωμα σχετικά με την ανακύκλωση. Το σημείωμα αυτό δεν περιέχει όπως θα έπρεπε, και όπως επανειλημμένα είχαμε κάνει εμείς στο παρελθόν, οδηγίες για την καλύτερη ανακύκλωση αλλά προσπαθεί να επικρίνει με διάφορα ψεύδη την προηγουμένη Δημοτική αρχή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/05/2015 και ΚΥΡΙΑΚΗ 03/05/2015 θα επισκεφτούν το Νοσοκομείο Ικαρίας Ιατροί από το Νοσοκομείο της Κρήτης για δωρεάν νευρολογικές εξετάσεις.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον άδικο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου, φίλου και οικογενειάρχη Ηλία Γεράκη που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Μια ευχάριστη είδηση έχει να σας μεταφέρει το ikariamag.gr και αυτη την εβδομάδα! Αυτή τη φορά στον χόρο του αθλητισμού (ζίου ζίτσου)! Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κάβουρα στο Παγκόσμιο BJJ του Abu Dhabi (ABU DHABI WORLD PROFESSIONAL JIU-JITSU CHAMPIONSHIP 2015) στις μωβ ζώνες 55 κιλά, όπως διαβάσαμε στο fightsports.gr!

Ο Ικαριώτικος χορός είναι ένας ιδιαίτερος, μοναδικός, τοπικός και ομαδικός χορός έχει σύνθετη μορφή αργός και γρήγορος, και σύνθετους βηματισμούς πηδηχτά και συρτά βήματα.

Ένα νησί, με έκταση και πληθυσμό σαν της Ικαριάς, με συνδυαστικό υβριδικό σύστημα δεξαμενών και ανεμογεννητριών, σαν της Ικαριάς, έκοψε δια παντός τους δεσμούς του με το πετρέλαιο. (ikariamag)

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Ικαρίας, με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ύστερα από συζητήσεις που είχαμε με τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, σας θέτουμε τον προβληματισμό μας για το σοβαρότατο πρόβλημα της ανοδικά αυξανόμενης ανεξέλεγκτης υπερβόσκησης που υφίσταται το Νησί μας, με αποτέλεσμα την πλήρη ερημοποίηση του.

Σχετικά με την αντίδραση των δήμων της χώρας, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝ.ΕΛ που δεσμεύει «αναδρομικά» τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων οργανισμών.

Το Π.Α.ΜΕ. Εκπαιδευτικών Ικαρίας–Φούρνων σας προσκαλεί στην εκδήλωση –συζήτηση που διοργανώνει τη Κυριακή 26 Απρίλη και ώρα 6:30 μ.μ στο παλιό δημαρχείο Αγίου Κηρύκου με θέμα:

Θεωρούμε, ως Λαϊκή Συσπείρωση, απαράδεκτη και εξοργιστική την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης με την οποία ζητά από τις Περιφέρειες και τους Δήμους να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας τα διαθέσιμά τους, προφανώς για να τα καταθέσει στους «δανειστές» για την εξυπηρέτηση ενός χρέους που δε δημιούργησε ο λαός μας.

Σελίδες

Ικαριώτικα στέκια στην Αθήνα

Ικαριώτες στην Αθήνα