ειδήσεις

ikariamag |
ειδήσεις
Ρεπορτάζ για την τελευταία αγωνιστική ΙΚΑΡΟΥ & ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ στο πρωτάθλημα μπάσκετ του νομού Σάμου

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπασκετ ανδρών, Ικαρος και Μαίανδρος ταξίδεψαν στην Σάμο με διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα του Μαίανδρου, έχοντας ήδη θετικό απολογισμό στην παρθενική της χρονιά στο πρωτάθλημα του νομού, ήθελε να κοντράρει όσο ηταν δυνατόν περισσότερο την πρωτοπόρο ομάδα του Καρλοβάσου. Ο Ίκαρος από τη μεριά του, ταξίδεψε στο Πυθαγόρειο θέλοντας την νίκη που θα τον κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλα είχε και μια μικρή κρυφή ελπίδα για στραβοπάτημα του Καλοβασου για να μπορέσει να προκριθεί εκείνος στην τελική φάση.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας που έγινε την 26/03/2015 στον Άγιο Κήρυκο, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΙΚΑ.ΡΙ.Α.) ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για το θέμα του Γηροκομείου Ικαρίας ανέφερε:

Το metamatic:taf ανακοινώνει την Επιτροπή Επιλογής η οποία θα αξιολογήσει τις επιμελητικές προτάσεις που θα κατατεθούν στα πλαίσια του Ανοιχτού Καλέσματος 2015.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, το απόγευμα (16:30) στο παλιο Δημαρχείο Αγ.Κηρύκου, τα μέλη και οι φίλοι της Αυτόνομης Συσπείρωσης Πολιτών Ικαρίας συζητούν για θέματα που αφορούν το νησί μας.

Κ. Σταμούλο με έκπληξη διαβάζω και παρακολουθώ όλα αυτά τα λιβελογραφήματα που την μια δημοσιεύεις στο διαδίκτυο και την άλλη τα περιφέρεις στα καφενεία πετώντας λάσπη φυσικά και ανυπόγραφα.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους δημότες της περιοχής Ραχών την Δευτέρα 30 Μάρτη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Πολυκάρπου για ενημέρωση – συζήτηση με θέμα τον τουρισμό και το πρόβλημα των παραλιών μας το καλοκαίρι.

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαπλάτυνσης του οδικού τμήματος Περδίκι-Αεροδρόμιο όπου τα αδρανή υλικά θα χρησιμοποιηθούν για το έργο της Μαρίνας του Αγίου Κηρύκου.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου (Παράρτημα Ικαρίας) «Φάρος», το διάστημα Ιανουάριος- Μάρτιος 2015 πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις στο νησί της Ικαρίας:

Οι νησιωτικές περιοχές είναι ίσως οι περιοχές με το εντονότερο πρόβλημα στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, η οποία έχει εξελιχθεί ως μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νησιωτικοί φορείς.

Ερώτηση για τη δραματική κατάσταση της Υγείας στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατάθεσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, επισημαίνοντας:

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου η υποχρέωση σας βάση του προγράμματος που εγκαίρως σας εστάλη, ήταν να ορίσετε εκπαιδευτικό για να εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, αυτόν λοιπόν τον ορίζει βάση του προγράμματος η πρωτοβάθμια ή η δευτεροβάθμια εκπαίδευση συνεννοούμενοι μεταξύ τους.

Σελίδες

Ικαριώτικα στέκια στην Αθήνα

Ικαριώτες στην Αθήνα