ειδήσεις

ikariamag |
ειδήσεις
Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτών των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτών ΚΔΒΜ της υπ' αρ. πρ. 660/6/41612/30-01-2014 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την επιλογή Εκπαιδευτών με σύμβαση έργου στο πλαίσιο του Υποέργου 1 των Πράξεων "Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας"

Σχετικά με την πρόταση «Αναδιοργάνωση της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ιούλιος 2014» και ειδικότερα για το Τελωνείο Ικαρίας έχω να σας πληροφορήσω τα εξής και να ζητήσω από εσάς προσωπικά να μην υποβαθμιστεί το Τελωνείο Ικαρίας αντίθετα να στελεχωθεί με δύο επιπλέον Τελωνιακούς και να μηχανογραφηθεί.

Επισκέπτεται από σήμερα την Ικαρία το πενταμελές τηλεοπτικό συνεργείο της Ρωσικής τηλεόρασης Russia 1, επισκέφτηκαν τον Έπαρχο όπου σχεδίασαν τις επισκέψεις τους στο νησί, προβολή όλων των περιοχών, θέματα που συνδέονται με την μακροζωία και την προβολή των ιαματικών πηγών.

Τριήμερη επίσκεψη στην Ικαρία πραγματοποίησε η βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογερή από 21 έως 24 Νοεμβρίου. Εκεί μαζί με στελέχη της οργάνωσης μίλησε σε συγκεντρώσεις πολιτών στον Μαγγανίτη, το Καρκινάγρι, τον Άγιο Δημήτριο, τον Άγιο Πολύκαρπο και στον Κάμπο.

Συνεδρίασε την Παρασκευή 22/11/2014 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ικαρίας. Στην συνεδρίαση αυτή το δημοτικό συμβούλιο όρισε τους εκπρόσωπους του δήμου στην δημοτική επιτροπή παιδείας, στο τοπικό συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του δήμου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ήρθε η ώρα ν’ ακουστεί η δική μας φωνή. Η φωνή των εργαζομένων και των άνεργων, των συνταξιούχων, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών και των νέων. Η φωνή των 2.500.000 ανασφάλιστων, των 1.500.000 ανέργων, των 850.000 απλήρωτων και των 300.000 εργαζόμενων χωρίς ένσημα.

Οι δύο όμοροι δήμοι της Επαρχίας των Φούρνων και της Ικαρίας παρακαλώ να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

ΠΕΜΠΤΗ 27/11: Απεργιακή παρέμβαση στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει εκδήλωση-συζήτηση στο Παλ. Δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι.

Τις συμβάσεις για την κατασκευή δύο έργων στο νησί της Ικαρίας υπέγραψε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

Μεγάλο σαββατοκύριακο και για τις δυο ομάδες του νησιού. Λόγω των συνεχών αναβολών τις προηγούμενες εβδομάδες κλήθηκαν αμφότερες να μεταβούν στο γειτονικό νησί για διπλές αναμετρήσεις. Ο Ίκαρος φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Αναγέννησης το απόγευμα του Σαββάτου και από τον Λαίλαπα το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Μαίανδρος με την σειρά του αντιμετώπισε τον Κούρο το Σάββατο και τον Κέρκη την επόμενη ημέρα.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου «Φάρος», στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε πρόγραμμα αγωγής υγείας για την πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Ικαρίας.

Σελίδες

Ικαριώτικα στέκια στην Αθήνα

Ικαριώτες στην Αθήνα