Παρασκευή απόγευμα. Δεν ξέρουμε πού σε πετυχαίνουμε. Στο γραφείο, σπίτι, έξω σε κάποιο μέσο μεταφοράς. Πάντως είμαστε σίγουροι πως τώρα που φτιάχνει ο καιρός, έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα και σκέφτεσαι συνέχεια το νησί!

Αφού λοιπόν πήραν αέρα, ας τα βοηθήσουμε κι εμείς, σηκώνοντας τα ακόμα πιο ψηλά για μία εναέρια βόλτα πάνω από την Ικαρία.

Τότε που μια κάμερα, τούς θύμιζε περισσότερο πολυβόλο. Όταν οι ηλικίες σμίγανε. Όταν ο κόσμος αγκαλιαζόταν. Τότε που οι άνθρωποι γελούσαν.

Μ’ ένα ξεχωριστό βίντεο για  την Ελλάδα, η CHANEL λανσάρει το νέο της προϊόν BLUE SERUM (μπλε ορό) στηρίζοντας την επικοινωνιακή της καμπάνια στα συστατικά του και στην προέλευση τους.

Αφορμή η «Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών του Αιγαίου», που πραγματοποιήθηκε στο νησί στις 9-11 Σεπτεμβρίου, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 150 οργανοπαίκτες από 14 νησιά, με τσαμπούνες, σουραύλια, τουμπάκια, βιολιά και λαγούτα.

Το πανηγύρι στη Λαγκάδα Ικαρίας, ανήμερα τον Δεκαπεντάυγουστο είναι ξακουστό πια αλλά και λόγος προσέλευσης στη γραφική αυτή περιοχή, όχι μόνο Ικαρίων αλλά και πολλών επισκεπτών και εραστών του νησιού. Ακολουθεί βίντεο από το φετινό πανηγύρι (2016) που μας παραχώρησε ο Ικάριος Σκηνοθέτης Ζαφείρης Χαϊτίδης τον οποίο και ευχαριστούμε.

Και ενώ οι περισσότεροι έχουν αποχαιρετήσει την Ικαρία για το καλοκαίρι παίρνοντας μαζί τις θερινές τους αναμνήσεις και δίνοντας ραντεβού στο νησί για την επόμενη χρονιά, ένα βίντεο – του Μάριου Δελια που αλιεύσαμε από το vimeo – σε κάνει να κλείσεις τώρα εισιτήριο επιστροφής... για Ικαρία.

Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι, στη θάλασσα, σε ένα πανηγύρι, εκεί που πίνατε τον καφέ σας, στην Ικαρία και αλλού θα είδατε να ίπταται από πάνω σας ένα ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο)

Ο Παύλος από τη Σάμο, ξέρει από καλό ούζο και καλή μουσική. Η Χρύσα "πετάει" πάνω από τα κύματα της Λήμνου με το kite surf της. Ο Νικόλας, ξεφουρνίζει ζεστό ψωμί στην Ικαρία. Ρώτησέ τους ό,τι θέλεις για το νησί τους στο elladakonta.gr και ίσως κερδίσεις εισιτήρια για να πετάξεις κι εσύ μέχρι εκεί!

Στο youtube γράφει πώς είναι τρέηλερ από το ντοκιμαντέρ "Ταξίδι στην Ουτοπία". Ψάξαμε αλλά δε βρήκαμε πληροφορίες γι'αυτό. Μέχρι να βρούμε κάτι περισσότερο, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας το ενδιαφέρον αυτό καλογυρισμένο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας!

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας συμπράττουν επί σκηνής σε μια μεγαλειώδη συναυλία στην Πλατεία Νερού, στις 10 Ιουνίου 2016 και ο Φώτης Σιώτας παίζει έναν δυναμικό καριώτικο, σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή με τη σύμπραξη της υπόλοιπης ορχήστρας.

Σελίδες

ikariastore banner