Ρεπορτάζ από την επίσκεψη του κ.Πάνου Καμμένου στο Γηροκομείο Ικαρίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Π. Καμμένος στο Γηροκομείο Ικαρίας το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου. Μαζί του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, κ.Τέρενς Κουίκ και η πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Σάμου, κα. Λαμπρινή Βατούγιο.

Ενημερώθηκαν από τον κ. Η. Γαγλία και την κα. Μ. Μπινίκου, μέλη της Επιτροπής Στήριξης του Γηροκομείου για την μέχρι σήμερα κατάσταση και από τον κ. Καβαρλίγκο, πρώην ταμία του Ιδρύματος και εκπρόσωπο της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής για το ιστορικό του Γηροκομείου και της κληρονομιάς Σουρουμάνη.

Ο κ. Π. Καμμένος δήλωσε ότι προσκλήθηκαν από την Επιτροπή Στήριξης, ότι η λειτουργία του είναι θέμα υψηλής πολιτικής σημασίας, ότι σε συνεργασία με την βουλευτή του νομού μας κ. Καλογερή αλλά και άλλους βουλευτές που επιθυμούν, θα κάνουν όλα όσα μπορούν για να μην κλείσει το Γηροκομείο. Τόνισε επίσης ότι στηρίζουν τους εργαζόμενους. 

Ο κ. Τ. Κουίκ έχει σήμερα 28/9 συνάντηση με το Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Φούρνων Ευσέβιο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Παπαθεοφάνους με σκοπό να επιτευχθεί η καλύτερη λύση που είναι η παραχώρηση του κτιρίου στον δήμο Ικαρίας, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην ανατολική πλευρά του χώρου χωρίς μετακόμιση των ηλικιωμένων  και οι απαραίτητες ενέργειες για την άδεια του, ενώ αν χρειαστεί θα επισκεφθούν και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Καταλήγοντας ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «το Γηροκομείο Ικαρίας αρέσει δεν αρέσει, δεν πρόκειται να κλείσει».

ikariamag.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr