Πυθαγόρας Βαρδίκος: "...ψευτόμαγκες και υψηλόμισθοι αυτοί που αποδοκίμαζαν στην Ικαρία"!

Φαίνεται πως ο Βουλευτής της Σάμου έχει αρχίσει να υιοθετεί το δόγμα της "παγκαλοποίησης" του και ο ίδιος μετά τις άστοχες (όπως είχε πει) δηλώσεις του για τα "σαχλοτράγουδα" και τους "υψηλόμισθους" γιατρούς, έβαλε στο στόχαστρο και τους πολίτες της Ικαρίας!

Ακούγοντας τον Βουλευτή σε τοπικό ραδιόφωνο της Σάμου όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, όπως και στους κ.κ. Γιακαλή, Γκρίντζαλη και Σουρουμάνη, από διαμαρτυρόμενους πολίτες της Ικαρίας, τον ακούσαμε να λέει πως "...όλοι αυτοί που αποδοκίμαζαν εκεί ήταν μερικοί βολεμένοι ψευτόμαγκες, που έχουν υψιλούς μισθούς και φωνάζουν εκ του ασφαλούς"...!!!

Βέβαια μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που ο Βουλευτής όλα αυτά για τους ψευτόμαγκες Ικαριώτες δεν είχε το θάρρος όπως ο κ. Γιακαλής να τα πει εκεί, αλλά ψευτομάγκικα και μέσα από το γραφείο του να χαρακτηρίζει ανθρώπους που επιλέγουν να βγουν να διαμαρτυρηθούν υπερασπιζόμενοι το συνταγματικό τους αυτό δικαίωμα!

Και βέβαια μας προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση πως είναι δυνατόν σύμφωνα με αυτά που λέει ο υψηλόμισθος Βουλευτής να είναι υψηλόμισθοι οι Ικαριώτες και να κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο!

www.samiakignomi.gr

ikariastore banner