Παραμένει το Νήσος Μύκονος μέχρι 13 Δεκεμβρίου;

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Hellenic Seaways μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, όπου σε ερώτηση χρήστη μέχρι πότε ισχύουν οι προσφορές (των 19 ευρώ) για το δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος, η εταιρεία απαντά (φωτο) ότι ισχύουν μέχρι τις 13/12!

Λίγο αργότερα, σε επισήμανση άλλου χρήστη ότι τα πρακτορεία δίνουν δρομολόγια για το Μύκονος μέχρι τις 8/12, η Hellenic Seaways συμπληρώνει ότι «Τα πλάνα δρομολογίων ενημερώνονται αυτή τη στιγμή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ, γι αυτό δεν θα μπόρεσαν να σας εξυπηρετήσουν από το πρακτορείο».

Πάντως, μέχρι αυτήν την ώρα (18:15) στο σχετικό πίνακα δρομολογίων της ιστοσελίδας της εταιρείας, αναφέρεται ως τελευταία ημέρα για το Νήσος Μύκονος η 8η Δεκεμβρίου.

Η φήμη ότι μπορεί να παραταθούν τα δρομολόγια για λίγες μόνο μέρες, έχει προκαλέσει τον θυμό όσων έχουν σκοπό να εμποδίζουν τον απόπλου του Ιεράπετρα από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς θεωρούν ότι γίνεται να σαμποτάρει την κινητοποίηση της Παρασκευής.

Νεότερα: Από ό,τι φαίνεται το ερωτηματικό βγαίνει από τον τίτλο του άρθρου μας και το τελευταίο δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος για τα νησιά μας θα πραγματοποιηθεί στις 13/12. (Με μια μικρή επιφύλαξη, αναμένοντας την ανάρτηση του δρομολογίου στην επίσημη ιστοσελίδα της HSW.

ikariamag.gr

ikariastore banner