Παράταση της Κατσαρίδας μέχρι Μάρτιο – Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις

Το νέο ανέβασμα της θρυλικής Κατσαρίδας πήρε παράταση μέχρι τον Μάρτιο στο Θέατρο «Αθηνών». Αυτό σημαίνει πως έχετε ακόμη την ευκαιρία να δείτε αυτήν την απολαυστική μαύρη κωμωδία.

Το ikariamag σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 30 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις της Δευτέρας (23/1), Tρίτης (24/1) και της Τετάρτης (25/1) κάνοντας Like στη φωτογραφία που βλέπετε, η οποία θα «ανεβαίνει» κάθε μέρα από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη στη σελίδα μας στο Facebook. Τα ονόματα των νικητών (10 κάθε μέρα) θα ανακοινώνονται ως σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία στις 16:00 της ίδια μέρας μετά από κλήρωση.

Είτε κερδίσετε είτε όχι, αυτήν την παράσταση πρέπει να την δείτε. Θα μας θυμηθείτε...

ikariamag.gr

Δείτε στο ikariamagTV: Ο Κώστας Γάκης στο ikariamag

Διαβάστε για την παράσταση και το έργο:
Το θέατρο «Αθηνών» φιλοξενεί την παράσταση «Η Κατσαρίδα», ένα έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη κάθε… Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.
Αυτή τη φορά, ο Κώστας Γάκης και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν μια νέα εκδοχή του έργου και να αφηγηθούν με μοναδικό εργαλείο το σώμα τους και με ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής, κόκκινης και εξόριστης κατσαρίδας, η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.
Σε μια σκοτεινή εποχή, σαν αυτή που ζούμε, οι δυο ηθοποιοί επιλέγουν να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία του έργου, πιο ελπιδοφόρα, ανατρεπτική, ώριμη και πιο αιχμηρή. Χωρίς να χάνει κανένα ίχνος του χιούμορ του, το έργο προκαλεί να κάνουμε μια «βουτιά» μέσα μας και να ανακαλύψουμε το πιο ζωντανό κομμάτι μας, αυτό που ονειρεύεται.
Όλοι  μοιάζουμε με την μικρή, κόκκινη κατσαρίδα. Όλοι νιώθουμε, σαν να μην μας καταλαβαίνουν. Όλοι θέλουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, αλλά διαρκώς τα αναβάλλουμε.
Η «Κατσαρίδα» είναι μια κωμωδία-πρόταση ζωής και αντίστασης, στην περιρρέουσα κατήφεια και ανοησία.

culturenow.gr

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία - Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά - Κοστούμια: Αγγελίνα Παρασκευαΐδη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παίζουν: Κώστας Γάκης, Δημήτρης Μακαλιάς

Info:
Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, Αθήνα
Παραστάσεις: Δευτέρα: 21:15, Τρίτη: 21:15, Τετάρτη: 21:15. Διάρκεια: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Tηλέφωνο: 210 3312343
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, Φοιτητικό: 15 ευρώ

ikariastore banner