ikariastore.gr: Το 1ο e-shop με προϊόντα Ικαρίας!

Και είναι γεγονός: Μετά από πολύ (πολύ πολύ) κόπο,βρίσκεται «στον αέρα» και το επόμενο βήμα του ikariamag!

ikariastore.gr (ή και ikaria-store.gr ) : Το πρώτο ικαριακό παντοπωλείο που φέρνει στην πόρτα σου όλα τα καλά του νησιού μας: Κρασιά, ποτά, γλυκά, φυτικά προϊόντα, εκδόσεις και ό,τι άλλο θα προστεθεί με τον καιρό στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για να έρχεται στο σπίτι σου με ένα μόνο κλικ.

Το πρώτο βήμα έγινε με το ikariamag, το online περιοδικό από, για και με αφορμή την Ικαριά, μετά ήρθαν οι εκδόσεις και το 1ο βιβλιο με διαδικτυακά κείμενα της Ικαρίας, ελεύθερες πτήσεις, σύντομα θα έχουμε και νεότερα. Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ανέβηκε το ανανεωμένο portal ikariamag.gr και τέθηκε σε λειτουργία η ikariaki-agora.gr, ο ηλεκτρονικός οδηγός επαγγελματιών, καταστημάτων και επιχειρήσεων σε Ικαρία και Αττική που σιγά σιγά έχει αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας και καταχωρούνται ολοένα και περισσότεροι. Πριν λίγο καιρό αρχίσαμε να λειτουργούμε και τις πληροφορίες για το νησί («ό,τι χρειάζεσαι για το νησί, στο πάνω μενού της αρχικής μας σελίδας) με τον καιρό, τα πανηγύρια, πληροφορίες, τηλέφωνα, δρομολόγια και ό,τι ακόμα θα εμπλουτίσει αυτήν την στήλη.

Τώρα ήρθε η ώρα να προβάλλουμε σε όλον τον κόσμο τα προϊόντα που οι παραγωγοί του νησιού μας παρασκευάζουν με μεράκι και με τις παραδοσιακές συνταγές της Ικαρίας. Και να του δώσουμε την ευκαιρία να τα έχει… στην πόρτα του.

Ζητάμε από τώρα την κατανόηση σας για τον πρώτο μήνα της λειτουργίας του ikariastore. Με τα την καλοκαιρινή ανάπαυλα, τον Σεπτέμβρη θα επανέλθουμε με ακόμα περισσότερα προϊόντα και δυνατότητες.

Στηρίξτε την παραγωγή της Ικαρίας παραγγέλνοντας από το ikariastore (στις αναγροφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς). Επίσης, αν είστε παραγωγοί και θέλετε να μπείτε στο store, επικοινωνήστε μαζί μας στο ikariastore@ikariamag.gr

Προχωράμε λοιπόν πάντα με διάθεση να συναντήσουμε τη δημιουργική Ικαρία!

ikariamag.gr| η Ικαρία… μ’ ένα κλικ!
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook

ikariastore banner