ΒΙΝΤΕΟ: Η βραδιά του ikariamag στο Cabaret Voltaire

Θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι, μια γιορτή χωρίς επισημότητες. Κάτι που να μας ταιριάζει, μια ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τους φίλους του ikariamag και των ελεύθερων πτήσεων. Γι’ αυτό και επιλέξαμε ένα καμπαρέ! Στις 25 Νοεμβρίου 2011 λοιπόν, κάναμε την παρουσίαση μας στο Cabaret Voltaire στον Κεραμικό.

Αφορμή ήταν η έκδοση των ελεύθερων πτήσεων και το νέο portal μας. Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την ικαριακή αγορά και το ikariastore που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2012 και στη συνέχεια, αγαπημένοι φίλοι μας (Βαγγέλης Φάμπας, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Δημήτρης Χαραλάμπους) μίλησαν για το βιβλίο αλλά και το ikariamag. Δε συνηθίζουμε να μιλάμε για εμάς ούτε και να λέμε μεγάλες κουβέντες. Γι’ αυτό, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ομιλητές για τα καλά τους λόγια.

Όμορφα πρόσωπα, ανήσυχα μυαλά, ενδιαφέροντες άνθρωποι, που βρήκαν στην προσπάθεια μας ένα κομμάτι από τη δική τους Ικαρία, γέμισαν εκείνη τη νύχτα το καμπαρέ! Ήπιαμε τα ποτά μας, απολαύσαμε βιντεοπροβολές του ikariamag, χορέψαμε, κουβεντιάσαμε  και γνωρίσαμε από κοντά τους ανθρώπους που μας διαβάζουν και μας στηρίζουν. Και κυρίως… δώσαμε ραντεβού για τις ελεύθερες πτήσεις 2!

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ πολύ!

Από τις 28 Δεκεμβρίου και μετά, θα μπορείτε να βρείτε το βιβλίο των ελεύθερων πτήσεων και στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 Αθήνα!

ikariamag.gr| η Ικαρία... αλλιώς!
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Λίγες ώρες αφότου ανέβηκε αυτό το άρθρο, ο Δημήτρης Χαραλάμπους έφυγε από κοντά μας από ανακοπή καρδιάς. Φίλε Δημήτρη, ήδη μάς λείπεις. Καλές πτήσεις εκεί πάνω.  ikariamag

ikariastore banner