• ΙΚΑΡΙΑ: BLUE ZONE SPA - Fish Therapy στον Αρμενιστή
  Πλακόστρωτο - Ικαρία 83301
  Τηλέφωνο:
  • 22750-71445
  Fax:
  κινητό:
  • 6976202444
  ιστοσελίδα:

  Πληροφορίες

  Εδώ και λίγο καιρό, στο πλακόστρωτο του Αρμενιστή, η Θεοδοσία Καρίμαλη έχει ετοιμάσει μία έναν υπέροχο χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις ένα ανακουφιστικό, απολεπιστικό μασάζ από τα ψαράκια garra rufa και στη συνέχεια, ελαφρύ μασάζ πέλματος ή παλάμης με ικαριώτικη κρέμα βάλσαμου! Επίσης, μπορείς να προμηθευτείς εξαιρετικής ποιότητας φυτικά προϊόντα Ικαρίας.

  Garra Rufa – Fish Therapy: Η μέθοδος της ιχθυοθεραπείας
  Τα μικρά αυτά ψαράκια απολεπίζουν το δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.

  Το είδος Garra Rufa έχει μια μεγάλη και αποδεδειγμένη ιστορία. Ανήκει σε μία οικογένεια που προέρχεται από την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν. Για αιώνες, αυτή η θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί σε μέρη του κόσμου για να ανακουφίσει τα συμπτώματα του διαβήτη, της ψωρίασης, της αρθρίτιδας ακόμη και της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Συχνά αναφέρεται ως "Doctor Fish". Το είδος αυτό συγκεντρώνεται γύρω από τα μεγαλύτερα ψάρια για να τα κρατήσει καθαρά και χαρούμενα με αντάλλαγμα την προστασία. Στην ουσία, τα ψάρια Garra Rufa απλώς αντιδρούν στα πόδια σας με τον ίδιο τρόπο όπως σε ένα μεγάλο ψάρι. Εξαιρετική όμως είναι η ιχθυοθεραπεία και για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς ανακουφίζει τους πόνους της ρευματοπάθειας και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

  Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, μπορείτε να βρίσκεστε σε αυτή τη φάση θεραπείας για 30 λεπτά (10€) ή μία ώρα (15€). ένα ιδιαίτερα ανακουφιστικό και απολεπιστικό μασάζ που τα άκρα σας σίγουρα θα το λατρέψουν!

  Μετά το πέρας της ιχθυοθεραπείας, το BLUE ZONE SPA σάς προσφέρει ένα ελαφρύ μασάζ πέλματος ή παλάμης με μια πραγματικά υψηλής ποιότητας ικαριώτικη κρέμα βάλσαμου, για ενυδάτωση και προστασία. Μάλιστα, με κάθε συνεδρία ενηλίκου, δωρεάν μια δεκάλεπτη συνεδρία για ένα παιδί!

  Ικαριακά φυσικά προϊόντα περιποίησης
  Στο Blue Zone Spa θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης από Ικαριώτες παρασκευαστές με ικαριώτικα συστατικά όπως βαλσαμόλαδα, κεραλοιφές, σαπούνια, scrub, αποσμητικά, removal, lip balm, κρέμες κ.α. Επίσηςμ φυσικά σφουγγάρια Καλύμνου και Λούφας Καβάλας

  To Blue Zone Spa σάς περιμένει στον Αρμενιστή Ικαρίας από τις 10.00 το πρωί έως και αργά το βράδυ.

  Δήμος - Χωριό: