Τα νέα της Ικαρίας με μια ματιά [27/8/17]

- Λειτουργεί σε σταθερή βάση του Λαογραφικού - Ιστορικού Μουσείου Αγιου Κηρύκου. (Να τονίσουμε ότι η λειτουργία αυτή βασίζεται στην εθελοντική συμβολή μελών του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «Γ. Τσαρνας» που προσφερθήκαν  για αυτό το σκοπό). Το πρόγραμμα λειτουργίας μέχρι 15 Σεπτεμβρίου είναι Δευτέρα έως Σάββατο  10:00 - 13:00 (Για το ενδεχόμενο επίσκεψης οργανωμένων γκρουπ εκτός του συγκεκριμένου ωραρίου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με τον δήμο). Η είσοδος στο Λαογραφικό  Μουσείο Αγιου Κηρύκου είναι δωρεάν για όλους.

- Aνοιχτό μάθημα χορού στην πλατεία της Αρέθουσας τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 19:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τον Διάλογο-Ικαριακό Κέντρο.

- 2ΗΜΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ, «Η εμπειρία της Ικαρίας», 28-29 Αυγούστου 2017, Χριστός Ραχών Ικαρίας. Το ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ διοργανώνεται στην Ικαρία είναι το  πρώτο του είδους του, που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Έχει στόχο να αναδείξει την Ελληνική πρόταση Μακροζωίας με εστίαση στον τρόπο ζωής της Ικαρίας, που είναι ένα από τα 5 μέρη του πλανήτη με τους μακροβιότερους κατοίκους.  Tο ΣΥΝΕΔΡΙΟ έχει στόχο να μυήσει το κοινό της Αμερικής και της Ευρώπης στα μυστικά της Μακροζωίας, να προσελκύσει ξένους τουρίστες στο νησί και να ανοίξει νέες αναπτυξιακές δυνατότητες για τους ανθρώπους του νησιού. Είναι μια πρωτοβουλία που ενισχύει τον ποιοτικό τουρισμό.  Το ΣΥΝΕΔΡΙΟ θα είναι στα αγγλικά και στα ελληνικά και θα τυπωθεί δίγλωσσο έντυπο με τις εισηγήσεις του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Διοργάνωση: Ikaria Longevity Retreat

- O ΚΥ.ΠΟ.ΤΕ.  (ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ) αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με την προβολή της ταινίας: ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡA του Φιλ. ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017  και ώρα 9 το βράδυ, είσοδος ελεύθερη.

ikariamag.gr

ikariastore banner