ατζέντα

ikariamag |
ατζέντα
Κοπή πίτας & Εκλογές νέου ΔΣ του Συλλόγου Κάβο Πάπα - 22 Ιανουαρίου

Κάθε νέο έτος φέρνει μαζί του την ελπίδα για προσωπική ευτυχία.

Ο Σύλλογος Ικαριωτών Περάματος & γύρω δήμων "Ο Ίκαρος" θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα μας (Μακεδονίας 46, Πέραμα) και ώρα 18:30. Θα είναι χαρά μας να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό του νέου χρόνου

Το Δ.Σ. της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Ικαρίας στο κόψιμο της πίτας της που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου μας, Κάνιγγος 23 (1ος όροφος), Αθήνα.

“Acuarela de Tango” είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, δημιουργία του αργεντίνου καλλιτέχνη Ariel Perez. Ένας ηθοποιός, μια χορεύτρια, μια τραγουδίστρια και ένας μουσικός συναντιόνται πάνω στη σκηνή και γίνονται συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι στις αποχρώσεις του τάνγκο.

Το Πολύτεχνο... στου Τσαντέ, το επισκεφτήκαμε και μας κέρδισε! Γι’ αυτό και σας το παρουσιάσαμε πρόσφατα στο 1ο θέμα του ikariamag.gr και με χαρά βλέπουμε ότι το υποδεχτήκατε πολύ θερμά.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Remedy Live Club θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Live των μαθητών κιθάρας του Πάνου Μαλαχιά. Μια βραδιά κατά την οποία συμμετέχοντες μαθητές του Πάνου, όλων των επιπέδων (advanced / απόφοιτοι RGT / intermediate / beginners) θα ανέβουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν και αποδώσουν γνωστά αγαπημένα αλλά και πρωτότυπα τραγούδια τους.

Σε κάθε συναυλία της μας τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Με 2017 ευχές για όλους ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα του Γλαρέδου. Σας περιμένουμε από το μεσημέρι στις 2:00 με πλούσιο φαγητό, καριώτικο κρασί, και πολλή διάθεση για χορό. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια των προσπαθειών μας.

Με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 16.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Βαφειοχωρίου στην Κυψέλη.

O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ανοίγει τον κύκλο των εκδηλώσεων του για το 2017, με ένα θεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κάρλο Φουέντε «Τα κρυστάλλινα σύνορα», παράλληλα ξεκινώντας μια σειρά συνεργασιών και πολιτιστικών ανταλλαγών του Δήμου Πατρέων με το Δήμο Ικαρίας.

Τα Ικαριακά Δρώμενα – Φεστιβάλ Ικαρίας  και ο ερευνητής-συγγραφέας  Στέλιος Σιμάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση της πρόσφατης έρευνας του Στέλιου Σιμάκη με τίτλο:

100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (1892-1991) την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 στο POLIS ART CAFE  στο αίθριο της  Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα.

Σελίδες