ατζέντα

ikariamag |
ατζέντα
"Το δέντρο του Οιδίποδα" σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη κάθε Δευτέρα & Τρίτη στο Θέατρο Αλφα.Ιδέα

Ένα μεθυστικό πανηγύρι πάνω στην υπέροχη ιστορία του Οιδίποδα. Μια μυσταγωγία που αναζητά τις βαθιές, χοϊκές, αιμάτινες ρίζες. Τις δικές μας ρίζες. Οι ηθοποιοί για ένα μεγάλο μέρος της παράστασης αιωρούνται σε πανιά, καταβροχθίζουν άπληστα τον εναέριο χώρο του θεάτρου. Πίσω από αυτές τις εναέριες δράσεις κρύβεται μια απλή αρχή: ο τραγικός ήρωας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μαριονέτα στα χέρια των θεών…

Το Δ.Σ. της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών σας προσκαλεί στο μεγάλο ετήσιο χορό της την Κυριακή 19 Φλεβάρη 2017 απο τις 12:00 το μεσημέρι έως ότου αντέξουξε, στο "ΧΡΥΣΟ ΒΑΡΕΛΙ" στη Χασιά Φυλής αρ.51, με Ικαριώτικη ορχήστρα.

H TO Ικαρίας της ΚΝΕ καλεί στη μεσημεριανή «Μακαρονάδα» με ικαριώτικο γλέντι, που διοργανώνει στον Εύδηλο, Κυριακή 19 Φλεβάρη από τις 14:00, στο Κατσούλειο. Θα χαιρετήσει ο Θανάσης Μπίμπας, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Το Πολύτεχνο... στου Τσαντέ, το επισκεφτήκαμε και μας κέρδισε! Γι’ αυτό και σας το παρουσιάσαμε πρόσφατα στο 1ο θέμα του ikariamag.gr και με χαρά βλέπουμε ότι το υποδεχτήκατε πολύ θερμά. Δείτε το αφιέρωμα μας εδώ.

Ο Σύλλογος μας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 22:00 στο κέντρο διασκέδασης «Μουσικές Διαδρομές», Πατησίων 208 & Καλλιφρονά, Αθήνα.

Ο Φιλίπ, ένας ταχυδρομικός υπάλληλος που ζει με την οικογένειά του στο γαλλικό Νότο, παίρνει δυσμενή μετάθεση σε μια κωμόπολη του Βορρά. Πεπεισμένος ότι θα αντιμετωπίσει τα χειρότερα, όταν μετακομίσει στην Μπεργκ θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Σημείο Συνάντησης: Άγιος Αλέξανδρος Κουνιάδων, ώρα 10:30. Διοργάνωση: Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας

Η ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΘΑΙΝΕΙ / ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ / ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ / ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ

Η Βιολέτα Ίκαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ικαρία. Και σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση, φέρνει με τα λόγια και τη φωνή της, κάτι από τις θάλασσες κι από τις παρυφές της ψυχής της. Καλλιτέχνης με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και ξεχωριστή παρουσία, η Βιολέτα Ίκαρη, έχει συνεργαστεί επί σκηνής, με σπουδαία και αγαπημένα ονόματα, της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΚΑΡΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ…

O ΚΥ.ΠΟ.ΤΕ. της ΙΚΑΡΙΑΣ  καλεί και προσκαλεί τους φίλους/λες  για έναν «πολιτιστικό» περίπατο 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα Κυριακή στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.  Στις 11 π.μ. θα είμαστε εκεί!

Αυτό το Σάββατο μετά τις 9 το βράδυ, ένα ξεχωριστό γλέντι έρχεται στο Πολύτεχνο! ΄Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα μουσικό ταξίδι σε ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά και νησιώτικα!!!!

Σελίδες