ΤΩΡΑ: Γονείς αποκλείουν τον Βουλευτή Βαρδίκο στο αεροδρόμιο Ικαρίας

Αυτή την ώρα (11:00) εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων από τη Βορεια Ικαρία μετά από απόφαση των γενικών συνελεύσεων που είχαν χθες και προχθές, βρίσκονται στο αεροδρόμιο του νησιού και διαμαρτυρηθούν στο Βουλευτή Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών. Ο κύριος Βαρδίκος περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο κάτι που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει συμβεί. Δεν γνωρίζουμε αν το αεροπλάνο καθυστερεί να φύγει ή αναχώρησε χωρίς τον βουλευτή.

Αύριο στις 7 το απόγευμα στο Λύκειο Ευδήλου αναμένεται να γίνει γενική συνέλευση όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του νησιού προκειμένου να αποφασισθεί αν θα προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις όπως το κλείσιμο όλων των σχολείων της Ικαρίας.

 

12:00 Ο Βουλευτής παραμένει αποκλεισμένος στο αεροδρόμιο με τους γονείς να τον εμποδίζουν. To αεροπλάνο αναχώρησε. Η καθυστέρηση της αναχώρησης του αεροπλάνου λέγεται ότι οφειλόταν σε ένα πρόβλημα που υπήρχει στη μετακίνηση ασθενούς με αναπνευστικό πρόβλημα.

14:00 Ο Βουλευτής μαζί με αντιπροσωπεία από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τον Περιφερειακό Σύμβουλό κ. Ν. Κουλουλία βρίσκονται αυτη τη στιγμή σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας στον Άγιο Κήρυκο (πρώην Επαρχέιο Ικαρίας).

ikariamag.gr

ikariastore banner