Ράδιο Ικαρία: Η Ικαρία στα FM!

Όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν και με όλους τους άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που φιλοξενούμε στην αρχική μας σελίδα (και αντιστοίχως φιλοξενούμαστε), ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το Ράδιο Ικαρία, το μοναδικό, αυτή τη στιγμή, ραδιόφωνο της Ικαρίας που εκπέμπει στα FM (87,6).

Το Ράδιο Ικαρία είναι μια ελεύθερη ραδιοφωνική φωνή για το νησί (όπως φυσικά και οι υπόλοιποι σταθμοί μας) που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον «αέρα» του με ζωντανές, φροντισμένες και "ψαγμένες" εκπομπές, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η κάλυψή του φτάνει στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού (σύντομα καλύτερα) και όσοι δε μπορείτε να το ακούσετε από τα FM, το απολαμβάνετε και μέσα από τη σελίδα μας!

Στο πρόγραμμά του θα βρείτε ζωντανές εκπομπές για όλα τα γούστα. Μάλιστα, τον επόμενο καιρό, λόγω θερινής τροποποίησης, δεν αποκλείεται να ακούσετε και νέες φωνές που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τη φρεσκάδα τους στο ραδιοφωνικό πεδίο.

Αυτά λοιπόν για ένα ικαριακό ραδιόφωνο με σύγχρονο και αυθεντικό ύφος, ανοιχτό στις συνεργασίες –τέτοια, άλλωστε, απαιτούν οι καιροί! Εμείς τού ευχόμαστε να παραμείνει έτσι, να πάει ακόμα ψηλότερα (σύμφωνα με τα στατιστικά είναι το 3ο ραδιόφωνο σε ακροαματικότητα στο Νομό Σάμου!) και … καλές εκπομπές!

Και μη ξεχάσουμε... την τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε ζωντανή εκπομπή στο στούντιο του στον Άγιο Κήρυκο, ήταν μια απίθανη εμπειρία!Ο παραγωγός αναφερόταν σε ανήσυχες φωνές επικαιρότητας (και μέσα από το ikariamag) και ο DJ έβαζε μουσικές τζαζ ... από βινύλιο!!!

ikariamag

Ας δούμε όμως τι λένε οι άνθρωποι του Ράδιο Ικαρία για τον σταθμό:

 

Ράδιο Ικαρία 97,6fm: Γιατί η μουσική μας ταξιδεύει παντού!

Ο κάθε τόπος πρέπει να έχει τη δική του φωνή.
Η δική μας φωνή, του Ράδιο Ικαρία 87,6 fm, η μοναδική που εκπέμπει στον «αέρα» στην Ικαρία εδώ και χρόνια και μια από τις εννέα «φωνές» του νομού, έχει κατορθώσει:
• Να αγκαλιάσει με τη μουσική της και να ταξιδέψει τους ανθρώπους, από όποιο κομμάτι της γης και να βρίσκονται, σ’ αυτό εδώ το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ!
• Να ζωγραφίσει τον κόσμο με τα χρώματα της Ικαριακής παλέτας, τα χρώματα της ηρεμίας, της αταραξίας, της διαφορετικότητας.

Προβάλει όταν χρειάζεται
Ενώνει όταν απαιτείται
Υψώνεται δυνατά όταν αναγκάζεται.

Αυτή η φωνή, που μέσα από σύγχρονα μηχανήματα εδώ  στην Ικαρία, εκπέμπει και γίνεται ένα με τη φωνή των ακροατών της, ένα με τον παλμό της Ικαρίας.
Μαζί λοιπόν και για πάντα με ήθος και σοβαρότητα κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας του νησιού.

Για πληροφορίες ή διαφημίσεις ή καταγγελίες ή κουβεντούλα, επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22750 24099 email: radio.ikaria@hol.gr Fax: 22750 24098.

Νέα και ειδήσεις με θέματα που αφορούν την Ικαρία αναρτώνται και στο blog του σταθμού μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://radioikaria876.blogspot.com/

Άμεσοι συνεργάτες μας: nikaria .gr,  ikariamag.gr

 

Το πρόγραμμα τους σταθμού μας:

Οι εκπομπές καλύπτουν μια ευρεία ζώνη μουσικών ειδών και .. γούστων, πάντα με καλή διάθεση και μεράκι

Δευτέρες
• 21:00 – 22:00 Στην Ανδρομέδα και στη Γη (Παντελής Νιαπάς – Μαρίνα Ζαχαροπούλου) Έντεχνο και πολλές νέες κυκλοφορίες
• 22:00. – 24:00
Τσικαμπούμ (Γιώργος Μανώλας)  Αυστηρά…. ελληνική μουσική με αφιερώματα σε διαφορετικά είδη.

Τρίτη
• 18:00-19:00
Επιστροφή στη Ρίζα (Σιδερής Λιάρης) Παραδοσιακοί σκοποί από όλο το Αιγαίο και όχι μόνο.
• 19:00 – 21:00
Στο Δρόμο (Γιώργος Θαλάσσης & Μανώλης Καλαμπόγιας) Σχολιασμός, κριτική πολλά ενδιαφέροντα θέματα και εξαιρετικές μουσικές επιλογές με έμφαση στην jazz, rock, blues.
• 22:30 - 00:30
Περί Ανέμων και Υδάτων (Γιώργος Ελευθερίου – Γιάννης Λαρδάς – Δημήτρης Καλαμπόγιας) Χιούμορ, καυστικά σχόλια αλλά  και σοβαρότητα όπου αυτή χρειάζεται, συντροφιά με καλή ελληνική μουσική.

Τετάρτη
• 20:00 – 22:00
Τα ίδια Παντελάκη μου τα Ίδια Παντελή μου (Παντελής Καζάλας – Παντελής Νιαπάς – Σιδερής Λιάρης) Νέες κυκλοφορίες και αγαπημένα κομμάτια από την ξένη ανεξάρτητη σκηνή.

Πέμπτη
19:00 – 22:00
Μουσικές Ιστορίες με τους Λιποτάκτες (Στέλιος Ξενάκης – Μπάμπης Τέσκος – Λευτέρης Τσαντές – Σιδερής Πασβάνης) Αφιερώματα και πολλή μουσική με ανατρεπτική…διάθεση.

Παρασκευή
• 19:00-20:00
Τα Ευτράπελα της Υγείας (Δημήτρης Παπαγεωργίου) Ενημέρωση και σχολιασμός σε θέματα υγείας. 
•  21:00- 22: 00
Από το Βαρδάρη στο Μελτέμι (Μαρία Μουχάλη) Η Μαρία σας κρατά συντροφιά με επιλογές από ποιοτικό ελληνικό τραγούδι.

Σάββατο
• 10:00 – 12:00
Σαββατιάτικα Πρωινά με την Ελένη Χερουβή. Θέματα της επικαιρότητας σε ένα δίωρο Σαββατιάτικό πρωινό
• 18:00-20:00
Οι Γειτονιές του κόσμου (Μαρία Μαυρογεώργη) Μουσική από όλο τον κόσμο σε ένα ταξίδι παρέα με την Μαρία  Μαυροιγεώργη.

Ο σταθμός συνεργάζεται με τον Ant1 και αναμεταδίδει επιλεγμένες εκπομπές καθημερινά. Για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα υπάρχει άμεση ενημέρωση.

 

ikariastore banner