Ο Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές προσδοκώντας να συνεχιστεί η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας από όλους μας. Πολλά μπορεί να μας πει κάποιος, κάποιοι διαφωνούν με τις θέσεις και τις δράσεις μας, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι κρυφτήκαμε, ότι δεν ήμασταν παρόντες. Γιατί ο Οικολογικός Άνεμος ήταν παρών εκεί που άλλοι κρύβονταν, φοβούμενοι μικροπολιτικές ζημίες.

Δήλωση Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου μετά την ολοκλήρωση των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών.

Πρώτος αιρετός Περιφεριάρχης Βορείου Αιγαίου είναι ο Νάσος Γιακαλής με τον συνδυασμό του, ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, να κερδίζει με ποσοστό 50,77% τον δεύτερο γύρο τον Περιφερειακών Εκλογών. Δεύτερος ο συνδυασμός ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, που συγκέντρωσε 49,23%. Να σημειωθεί πως το ποσοστό της αποχής ξεπέρασε το 60% και είναι το μεγαλύτερο στην Επικράτεια.

Οι πολίτες των νησιών του Βόρειου Αιγαίου με τη ψήφο τους στις 7 Νοέμβρη έδωσαν τη δυνατότητα στην παράταξή μας «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» να εκπροσωπείται στο πρώτο αιρετό περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

του Ηλία Γιαννίρη, υποψήφιου Περιφεριάρχη Βορείου Αιγαίου

ikariastore banner