Μια όαση πολιτισμου μέσα στον χειμώνα, τα «Μουσικά τζάκια» ήρθαν για να συμπληρώσουν τις «Μουσικές αυλές» που διοργανώνει η Κινηση Πολιτων Ραχών Ικαρίας, τα τελευταία χρόνια στον Χριστό Ραχών.

Η Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας συνεχίζει και φέτος τη διοργάνωση του (έκτου) μουσικού σεμιναρίου στις φιλόξενες αυλές που το υποδέχονται στον Άι-Γιάννη στις Ράχες.

Αντίθετα στο ρεύμα των καιρών, με πολύ μεράκι κι αγάπη για τη μουσική, η Κίνηση Πολιτών Ραχών συνεχίζει για τέταρτη χρόνια τα μουσικά σεμινάρια. Οι δάσκαλοι φέτος είναι ακόμα περισσότεροι από πέρσι, οι συμμετέχοντες επίσης.

Ένα από τα λίγα πράγματα που μας έχουν απομείνει και συνεχίζουν να μας γεμίζουν και να μας ενώνουν σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι η αγάπη μας για τη μουσική. Γι' αυτό και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προσπαθούμε πάντα ανιδιοτελώς να γεμίζουμε με νότες τις μουσικές αυλές του τόπου μας.

Σα λευκός και φιλόξενος καμβάς που υπομονετικά περίμενε να πλημμυρίσει από τα ζεστά χρώματα των ήχων τους…. το εκκλησάκι του Άη Γιάννη, κατάλευκο μέσα στο δάσος των Ραχών, με το καμπαναριό του να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου…

To ikariamagTV σας παρουσιάζει τo βίντεο που άνοιξε τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στην Ικαρία (13/03/11), όπου ήταν καλεσμένος από την Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας. Βίντεο-σχόλιο από την Κίνηση για την παγκόσμια, ελληνική & ικαριακή πραγματ

«Όλα είναι δρόμος» και ο δρόμος έφερε το Γιάννη Αγγελάκα στις Ράχες. Καλεσμένος της Κίνησης Πολιτών Ραχών έπαιξε στο Χριστό μαζί με τον Ντίνο Σαδίκη (μπαγλαμάς) και το Στάθη Αραμπατζή (κιθάρα). Πολύτιμη η συμβολή του Τίτου Καρυωτάκη στον ήχο, μόνιμου συνεργάτη του εδώ και πολλά χρόνια.

ikariastore banner