Δωρεάν μαθήματα σκακιού για τους Ικαριώτες της Αττικής

Δωρεάν μαθήματα και αγώνες σκακιού για τους συμπατριώτες μας που διαμένουν στην Αττική θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί στο σκακιστικό εντευκτήριο του Πανελληνίου (Μαρομματαίων 22, Πεδίον του Άρεως).

Από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί θα γίνονται τα μαθήματα (χωριστό γκρουπ για αγόρια και κορίτσια μικρών ηλικιών, χωριστό για νέους και νέες μέχρι 20 ετών και χωριστό για μεγαλύτερους άνδρες και γυναίκες). Αμέσως μετά (από τις 11 και για ένα δίωρο περίπου) θα διεξάγονται αγώνες γρήγορου σκακιού.

Όσοι διακριθούν θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας σε επίσημους αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή.

Το φετινό πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο. 

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. είναι σχετικά εύκολη: Με τον ηλεκτρικό (στάση Πλ. Βικτωρίας), με λεωφορεία ή τρόλεϊ που περνούν από την Πατησίων (στάση ΟΤΕ) και με όσα συγκοινωνιακά μέσα κατεβαίνουν από τη Λ. Αλεξάνδρας ή περνούν από την οδό Μαυρομματαίων. 

Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τον Κοσμά Κέφαλο στα τηλέφωνα 210-5210869, 6955475693 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kosmaskefalos@gmail.com.

ikariastore banner