Άνοιξη κι εμείς ανοίξαμε … φτερά!

Να έχει streaming και χώρο για banners και σύνδεση με τα social networks με share για να κάνει post το link στο wall του page και …. Ώπα, ώπα, μισό! Καλά όλα αυτά! Μα να έχει και Ικαρία και τους ανθρώπους της. Όσους την κατοικούν, όσους κατάγονται από αυτήν και βέβαια, εκείνους που την αγαπούν! Το ikariamag είναι μια ιστοσελίδα … με αφορμή την Ικαρία! Με ειδήσεις, θέματα, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και φυσικά τις «ελεύθερες πτήσεις»!

Καλά, όλα θα τα έχει αυτό το ikariamag; Όχι όλα! Μόνο όσα μπορούμε, προλαβαίνουμε και μας αρέσουν! Και τι δε μας αρέσει; Η αγένεια, η παραπληροφόρηση και οι ακραίοι κομματισμοί. Α, και οι μπουρδολόγοι ατελείωτων σχόλιων κάτω από μια ανάρτηση. Για αυτό και δεν ανοίξαμε forum στην ιστοσελίδα μας.

Στον αντίποδα αυτών, το ikariamag είναι ανοιχτό και πάντα φιλόξενο για τις δικές σας «ελεύθερες πτήσεις»! Απλώς στείλτε το κείμενο σας (παρακαλούμε μέχρι 350 λέξεις) στο info@ikariamag.gr κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε! Αν συνοδεύεται και από φωτογραφία (με αναφορά της πηγής της) ακόμα καλύτερα! Ή στείλτε μας οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας. Ακόμα και βίντεο! Και φυσικά, υπάρχει πάντα και η αντίστοιχη σελίδα του ikariamag στο facebook για τα σχόλια σας !

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε προχειρότητα ή παράλειψη μας! Σας ευχόμαστε πολλές και ευχάριστες «ελεύθερες πτήσεις» και να είστε πάντα καλά για να χαίρεστε τη ζωή σας κοντά στο Νησί και στους ανθρώπούς του όπου γης!

Καλές πτήσεις!
ikariamag

Η συντακτική ομάδα
Κωνσταντίνος Βατούγιος
Αφροδίτη Τσαμουδάκη
Μενέλαος Μανώλης
Μόνικα Μάγγουρα
Βασίλης Θεοδώρου

ΥΓ1. Το κάθε ενυπόγραφο άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συντάκτη του και μόνο.
ΥΓ2. Η συντακτική ομάδα του ikariamag.gr διατηρεί το δικαίωμα στην επιλογή των άρθρων που θα δημοσιεύονται.

ikariastore banner