• Πληροφορίες

    Στο κέντρο του Χαλανδρίου,  στoν πεζόδρομο της Χαϊμαντά, ένα νέο καριώτικο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του με την πρόθεση να ομορφύνει και να γεμίσει χρώμα την καθημερινότητά μας: Τα Κλωθογυρίσματα της Στεφανίας.

    Στα Κλωθογυρίσματα πέρα από νήματα, κλωστές, βελόνες, βελονάκια, κουμπιά, κρίκους, τελάρα και όλα τα είδη ραπτικής και πλεξίματος, μπορεί κανείς να βρει όλα όσα έχουν σκαρφιστεί και πλέξει το ταλέντο και τα χέρια της Στεφανίας: σκουλαρήκια, δαχτυλίδια, βραχιόλα, κολιέ, καπνοθήκες, κουβερτάκια, θήκες για κινητά, παπουτσάκια, σουπλά, σουβέρ, γάντια, καπέλα, σκούφους, κασκόλ, μπολερό, καρφίτσες, τσάντες, μόμπιλο, κούκλες και παιδικά παιχνίδια, ζώνες, μπρελόκ, σελιδοδείκτες, στολίδια (και χριστουγεννιάτικα).

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν υπάρχει κάτι που δεν το έχει φτιάξει ακόμα, η Στεφανία σάς προκαλεί να της το παραγγείλετε όπως το θέλετε, και εκείνη θα σας το...κλωθογυρίσει!

    Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δείτε τα Κλωθογυρίσματα από κοντά, επικοινωνήστε με την ίδια στο 211 0125061 ή επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό Χαϊμαντά 19-21 στο Χαλάνδρι.

    Δήμος - Χωριό: