Ικαριώτικη Ατζεντα: Τι μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες σε Ικαρία και Αθήνα

Καλοκαιριάζει και έχουμε να σας προτείνουμε μερικές όμορφες εκδηλώσεις αλλά και ξεχωριστές πρωτοβουλίες.

Το ικαριώτικο στέκι του Πειραιά, το "Πολύτεχνο στου Τσαντέ" σάς περιμένει με ξεχωριστά Live και όχι μόνο. Δείτε γιατί αυτό το μαγαζί έχει κερδίσει τις καρδιές μας εδώ.

Ο Σύλλογος Βρακάδων διοργανώνει τον ετήσιο χορό του τo Σάββατο 21 Απρίλη 2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αρχοντικό Gallery" Λ. Καποδιστρίου 116 & Ελευθερίας, Φιλοθέη, Αττική. Στην μουσική επένδυση της βραδιάς οι «Παπιστάνοι». Τιμή πρόσκλησης κατ’άτομο: 20 €. Περιλαμβάνεται πλήρες μενού και ελεύθερη κατανάλωση κρασιού.

Ο συμπατριώτης μας Πάνος Μαλαχιάς παρουσιάζει το νέο του δίσκο "Ποια ζωή δεν έχει λάθη" στις 22 Απριλίου στον Ρυθμό Stage. Δείτε περισσότερα εδώ.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100χρόνια του ΚΚΕ, η ΚΟΒ Αγ.Κηρύκου και η Ο.Β. ΚΝΕ, σάς προσκαλούν στον Ιστορικό Περιπατο σε μέρη του Αγίου Κηρύκου "όπου ο λαός μας έχει βάλει τη σφραγίδα του μέσα από τους αγώνες του",την Κυριακή 22 Απρίλη, ώρα 12 το μεσημέρι. Η εκκίνηση θα γίνει από τους Ευκάλυπτους (βρυση).

Και άλλο Σύλλογος όμως έχει ετήσιο χωρό και μάλιστα επετειακό: Ο Κάβο Πάπας έκλεισε τα 40 χρόνια του και το γλεντάει! Την Κυριακή, 29 Απριλίου το μεσημέρι, από τις 13:00 μ.μ. στο κέντρο εκδηλώσεων "ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΦΩΤΕΙΝΗΣ", Λεωφ. Βουλιαγμένης 318 & Αγ. Βασιλείου,  Αγιος Δημήτριος, τηλ. 21097 67 670. Σημειώνουμε από την πρόσκληση που μας εστάλη: "Σε έναν χώρο άνετο, με όμορφη διακόσμηση και μεγάλο πάρκινγκ για τους καλεσμένους, με το ικαριώτικο βιολί μας αλλά και τις εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει, θα περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα παρουσιαστεί έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό από την ιστορική πορεία και τις δράσεις του συλλόγου μας. Μια ευκαιρία για να βρεθούμε, να θυμηθούμε και να διασκεδάσουμε μαζί!"

Η Σχολή Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης μόλις ξεκίνησε και ο Ναυτικός Όμιλος Ικαρίας σάς περιμένει! Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στο gvitsero@otenet.gr, nikoskarapetis6@yahoo.gr

Και φέτος οι όμορφες αυλές του Άη Γιάννη θα γεμίσουν γνώριμους αλλά και καινούριους ήχους. Μιλάμε φυσικά για τις Μουσικές Αυλές 2018. Δεν είναι βέβαια αυτές τις μέρες, θα πραγματοποιηθούν 6-14 Ιουλίου αλλά τώρα είναι μια καλή περίοδος για να δηλώσετε συμμετοχή. Παρέα με τα μουσικά τους όργανα, αλλά και τις φωνές τους, παλιοί και νέοι μαθητές θα σμίξουν και θα αλληλεπιδράσουν σε αυτή τη μουσική γειτονιά των Ραχών Ικαρίας. . Το 7ο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας που διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών Ραχών. Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή, εδώ.

ikariamag.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr