Δυο νέες επιχειρήσεις στην ikariaki-agora.gr: Σχολή Οδηγών Road Trip – Δημήτρη Νιαπά στην Αθήνα και Είδη Δώρων «Το Σιντέφι» στον Άγιο Κήρυκο

Δυο νέες επιχειρήσεις καταχωρήθηκαν στον επαγγελματικό οδηγό Ικαρίας και Αθήνας. Έτσι, οι επιχειρήσεις αυτές εξασφαλίζουν ένα ειδικό πακέτο προβολής μέσα από το ikariamag και τις υπηρεσίες του, αποκτούν τη δική τους σελίδα στην ikariaki-agora.gr και θέση στο banner στο ikariamag.gr και τέλος, βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα την επιβίωση του περιοδικού και των εκδόσεων μας.

Συγκεκριμένα, η Σχολή Οδηγών Road Trip – Δημήτρη Νιαπά στην Αθήνα:

“Το ταξίδι συνεχίζεται......από τον Κώστα Μαυρογεώργη (Σοφρανο) στον Δημήτρη Νιαπά (Σταβέντο)!
Σκοπός μας η άρτια θεωρητική και πρακτική σας εκπαίδευση γιατί για εμάς προέχει η χαρά και η ασφάλεια μέχρι τον προορισμό σας!
Σας περιμένουμε σε ένα νέο χώρο με εποπτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και για την πρακτική σας εκπαίδευση οχήματα τελευταίας γενιάς.
Για όσους από εσάς μένουν μακριά από την περιοχή του Χολαργού, η συνάντηση θα γίνεται σε σταθμούς του μετρό ή σε όποια άλλα σημεία σας εξυπηρετούν καλύτερα,”

Δείτε τη σελίδα της στην ikariaki-agora.gr

 

Είδη Δώρων «Το Σιντέφι» στον Άγιο Κήρυκο:

“ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Στα σκαλιά εσωτερικά της πλατείας, ανεβαίνοντας για το φτερό θα συναντήσεις το Σιντέφι. Το γραφικό αυτό στενό του Αγίου κρύβει ένα πραγματικό θησαυρό!

Στο σιντέφι θα σε κερδίσει σίγουρα μια ποικιλία από επιλεγμένα είδη δώρων για κάθε στυλ, ξεχωριστά κοσμήματα, είδη σπιτιού & διακόσμησης!
Εκεί θα βρεις και τις χειροποίητες δημιουργίες της Στέλλας σε κοσμήματα, Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά είδη καθώς και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για γάμο & βάφτιση.”

Δείτε τη σελίδα της στην ikariaki-agora.gr

Τους ευχαριστούμε πολύ!

ikariamag.gr

ikariastore banner