Μέχρι τις 13 Μαρτίου η έκθεση ζωγραφικής της Ζωής Κυβέλης Στενού "Σκηνές από το θέατρο της Ζωής" στην Αθήνα

Η Κυβέλη Ζωή Στενού σε συνεργασία με το DECADENCE, παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής : "Σκηνές από το Θέατρο της Ζωής" , μια συλλογή εννέα έργων με θέμα τον παρατηρητή και τον
παρατηρούμενο, την σκηνή και το παρασκήνιο, απο το θέατρο που αποκαλούμε ζωή.

Αν η ζωγραφική πετυχαίνει να είναι σπουδαία σε κάτι, είναι στο να λέει μια ιστορία. Μέσα από αυτήν ένας κόσμος ζωντανεύει στο πλαίσιο του απλού κάδρου. Όμοια στο θέατρο: άλλη είναι η εικόνα επί σκηνής και άλλο συμβαίνει στο παρασκήνιο, άλλη η δυναμική της μάσκας κι άλλο το πρόσωπο που την φοράει. Αυτές οι διαφορετικές δυνάμεις σε αρμονία ή σε αντίστιξη συγκροτούν και την δυναμική της ζωής.

H Κυβέλη Ζώη Στενού γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Πήρε το πτυχίο της στις καλές τέχνες SVA, School of Visual Arts New York, το 2016, αφού φοίτησε στην Ecole Nationale des Beaux Arts de Paris το 2014, και έχοντας ολοκληρώσει το Foundation Diploma της στο Central Saint Martins Collage of Art and Design, στο Λονδίνο το 2011-12. Η δουλειά της έχει εκτεθεί σε Νέα Υόρκη, Αθήνα και Νάξο στα πλαίσια ατομικών και ομαδικών εκθέσεων.

Μέχρι την Τριτη 13 ΜΑΡΤΙΟΥ στο DECADENCE, Βουλγαροκτονου 69, ΑΘΗΝΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 12:00-12:00.

ikariamag.gr

ikariastore banner