Kάτι χαμογελάει στις σκιές... του Public! Είναι ο Ηλίας Φουντούλης

Mία εναλλακτική, ανατρεπτική και διασκεδαστική παρουσίαση, υπόσχεται ο Ηλίας Φουντούλης μιλώντας σήμερα στο ikariamag.gr, για το νεό του βιβλίο του «ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ»  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΧΡΟΝΙΚΟ και θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 21:00 στον χώρο του Public Cafe στην πλατεία Συντάγατος. Ο Ηλίας ασχολείται και με το Stand-up comedy γι’ αυτό και για το βιβλίο θα μιλήσει και μια ομάδα γνωσρών stand-up κωμικών ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ.Γιώργος Χατζηπαύλου. Ο συγγραφέας διαβεβαιώνει το ikariamag.gr θα ειναι μία συμμετοχική παρουσίαση καθώς το κοινό δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Αν δεν έχετε ήδη διαβάσει το βιβλίο, το οποίο αισίως βρίσκεται στην τρίτη του έκδοση, σας λέμε πως πρόκειται για δεκαεπτά παράξενες, ατμοσφαιρικές, χιουμοριστικές, ενοχλητικές, σκοτεινές ιστορίες για όσους χαμογελούν στις σκιές.

Ένας κόσμος στον οποίο απαγορεύεται να αγαπάς και τιμωρείσαι αυστηρά γι' αυτό. Πόσο βάθος μπορεί να έχει μια σπηλιά ανάμεσα στην Κυψέλη και τα Πατήσια; Η περιπέτεια ενός γευσιγνώστη ντεντέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα Σάμου. Τι συνέπειες έχουν η φθορά στο σώμα και η τρέλα στο μυαλό; Μια ιστορία εκδίκησης στη ζούγκλα του Αμαζονίου. Πόσο πολύ μπορεί να απεχθάνεται τη θάλασσα ένας δισεκατομμυριούχος; Ένα δημοσιογράφος, που η αναζήτηση για το μεγάλο θέμα τον πάει πιο μακριά από όσο φαντάζεται. Τι θα συμβεί ύστερα από ένα χαζό στοίχημα; Μία διανυκτέρευση σε μοναστήρι προσφέρει περισσότερα από όσα ζητάς.

Αν δεν ξέρεις για τον Ηλία Φουντούλη, θα σου πούμε πως κατώγεται από την Ικαρία και την Αρκαδία αλλά μεγάλωσε στα Πατήσια, γράφοντας από μικρός ιστορίες που νόμιζε ότι ήταν τρόμου. Σούδασε γεωπονία και παγκόσμια ζωική παραγωγή αλλά κατέληξε να δουλεύει στη φωτεινή πλευρά της δημοσιογραφίας, με ειδικότητα τα ταξίδια και τη γαστρονομία, κάνοντας αυτό που πάντα ήθελε: να ταξιδεύει πολύ και να τρώει ακόμα περισσότερο. Κάνει περιστασιακά stand-up comedy με τεράστια αποτυχία και είναιι παρουσιαστής μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπομπή στο Youtube. Τέλος, γράφει και στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr, όποτε το θυμηθεί!

ikariamag.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr