Ελεύθερες Πτήσεις 3 στο Χονγκ Κονγκ.Το ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ με κείμενα Ικαρίας κάτω απ'τον Μεγάλο Βούδα

Είναι επιθυμία μας οι ελεύθερες πτήσεις, η δημοφιλής στήλη του ikariamag.gr να σας ταξιδεύουν όλο τον χρόνο... από, για και με αφορμή την Ικαρία: Άρθρα μνήμης, ιστορικά, επικαιρότητας, παρεμβάσεις, απόψεις, ιστορίες του χτες και του σήμερα και οτιδήποτε εμπνέει τους συντάκτες αλλά και τις φιλοξενούμενες πένες μας. Αυτό που βλέπουμε όμως με κάθε έκδοση μας, μας ξεπερνά...! Μας ταξιδεύετε κι εσείς, οι αναγνώστες μας, σε όλο τον κόσμο, όπου και αν βρεθείτε.

Ό,τι είχε γίνει και με το δεύτερο βιβλίο των ελεύθερων πτήσεων, το οποίο βρέθηκε από τον βυθό της θάλασσας μέχρι και... τις πυραμίδες του Καϊρου, έτσι συμβαίνει από το καλοκαίρι και με το 3ο βιβλίο μας, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ, το οποίο μέσα από τις δικές σας αναρτήσεις στο Instagram με το hashtag #freeflights3 έχει εμφανιστεί σε πλοία, βαλίτσες και παραλίες της Ικαρίας αλλά και όχι μόνο!

Τελευταία του εμφάνιση όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα... κάτω από τον Μεγάλο Βούδα στο Χονγκ Κονγκ, από την αναγνώστρια μας @sissy_magoura!

To ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ έκανε και μία στάση από τις παραλίες στο Dubai!

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ γιατί από την θερμή αποδοχή και αυτής μας της έκδοσης.

Θυμίζουμε ότι το ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Ικαρία από τους Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Χρήστο Φερεντίνο ενώ θα παρουσιαστεί και στο àrtεις; fest 2015, Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα, 17-20 Δεκεμβρίου στο metamatic:taf.

Βρείτε το σε προνομιακή τιμή στο εκδοτικό ράφι του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr.

ikariamag.gr

ikariastore banner