O Έπαρχος Ικαρίας για τον ορισμό ομιλητή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

 Δείτε: Ο Εορτασμός για την 25η Μαρτίου στην Ικαρία 2015

Κύριε Σταμούλη,

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου η υποχρέωση σας βάση του προγράμματος  που εγκαίρως σας εστάλη, ήταν να ορίσετε εκπαιδευτικό για να εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, αυτόν λοιπόν τον ορίζει βάση του προγράμματος  η πρωτοβάθμια ή η δευτεροβάθμια εκπαίδευση συνεννοούμενοι μεταξύ τους.

Το Επαρχείο επικοινώνησε με τον κ. Μάζαρη  ο οποίος μας πληροφόρησε ότι είναι η σειρά της δευτεροβάθμιας να ορίσει ομιλητή, διότι εκείνοι είχαν ορίσει ομιλητή την 28η Οκτωβρίου. Σε ερώτηση του υπαλλήλου του Επαρχείου ποιος θα είναι ο ομιλητής, όταν επισκεφτήκατε τον Έπαρχο συνοδεύοντας τον Βουλευτή, απαντήσατε ότι δεν γνωρίζετε.

Στο πρόγραμμα αναφέρεται σε δύο σημεία ότι την υποχρέωση ορισμού ομιλητού την έχει η δευτεροβάθμια και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, και ερωτώ που ήταν η δυσκολία και η ευθύνη συνεννόησης από μέρους σας και κατ’ αρμοδιότητα να ορίσετε ομιλητή ή τελικά δεν σας αφορούσε η εκδήλωση του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και χειριστήκατε με τόση προχειρότητα το θέμα ορισμού ομιλητού.

Παρακαλώ όπως άμεσα δώσετε μια επίσημη απάντηση για το θέμα αυτό.       

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩN
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner